Medal of Honor PC, PS3, X360

A legújabb Medal of Honor, amely a modern hadviselésre helyezi a hangsúlyt a II. világháború helyett.
1359626414

Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot

Minden meglepetés nélkül, az EA parkolópályára tereli a Medal of Honor-frencsájzt. A tavalyi Warfighter gyér kritikai fogadtatása és a vásárlói kedv hiányának folyományaként jövőre nem lesz új rész. Új Battlefield jön helyette.
1329750000

Látási gyengeségeket javít a Medal of Honor

Habár a Call of Dutyt egyelőre nem sikerült megszorongatnia az eladások tekintetében, s a Battlefield 3 népszerűségét sem érte el, másra azért jó lehet a Medal of Honor. Például gyengénlátók látási képességeinek viszonylag gyors javítására. Legalábbis ezt támasztja alá egy friss kutatás.
1323180057

Az EA nyitott a valós történetű háborús játékokra

Az EA Labels elnöke, Frank Gibeau elmondta, hogy nem riadnak vissza egy olyan shooter fejlesztésétől, amely olyan konfliktusban zajlana, ami jelenleg is tart a világban. Egy valós történetet elmondani tényleg nagy kihívás, s minden bizonnyal egyedi alkotás lenne a piacon.
1319448645

Új Medal of Honorra utaló jelek a BF3 dobozában

Egy percig nem volt kétséges, hogy a Danger Close már javában dolgozik az EA FPS-sorozatának jövőre megjelenő, új részén. Néhány szerencsés kolléga, aki már kezében foghatta a Battlefield 3 példányát, észrevehette a Medal of Honor 2-re vonatkozó első jeleket a dobozban.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1299853041

2010 legjobb játékai a magyar eladások alapján

Megérkezett a tavalyi játékeladások összegzése, most kiderül, mit kedveltek a magyar vásárlók 2010 folyamán. Nagy meglepetésekre persze ne számítsatok, itthon is a szokásos slágercímek voltak a legkeresettebb játékok, az új címeknek vért izzadva kellett megküzdeniük az előkelőbb helyekért.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.