FEAR 3

Készül a F.E.A.R. harmadik része, melyet kooperatív módban is végigjátszhatunk majd.

Kevesebbet fog vásárolni a Warner Bros.

A Warner Bros. Interactive agresszív terjeszkedésbe kezdett az elmúlt években, számos stúdiót vásároltak fel, emellett nem egy komolyabb címre is lecsaptak.

E3 2010: FEAR 3 kooperatív bemutató

Ha már ennyi belelendültünk a fejlesztőkkel tartott bemutatókba, akkor mindenképp érdemes említést tenni a FEAR 3 zseniális co-op módjáról is, három részletben.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Befutott a F.E.A.R. 3 E3-as előzetese

Néhány hónap van hátra a F.E.A.R. következő részének megjelenéséig, és szerencsére úgy tűnik, hogy az E3-on sem maradunk a játék nélkül - itt a legújabb trailer.

FEAR 3

Alma terhessége nyitott térben és időben, a vajúdás hosszú és fájdalmas lesz. A lány viszont egyáltalán nem egy megszokott mama-típus, nem fog elmenni anyák napi ünnepségekre, szülői értekezletre. A Project Origin főhősének törvénytelen gyermekét hordja a szíve alatt, ám ahogy összehúzódásai erősödnek, annál gyakoribb és sokkolóbb anomáliák sújtják a valóság és a képzelet határán ingázó, paranormális behatásokra fogékony egybegyűlteket.

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

F.E.A.R. 3 - Paxton Fettel a legény a gáton

Befutott a F.E.A.R. harmadik részének legújabb előzetese, melyben ismét az élőszereplős jeleneteket keverték a játékbeli felvételekkel - főszerepben: Paxton Fettel.

F.3.A.R. - Fettel és Point Man csapatják

Divat mostanában, hogy egy játékhoz élőszereplős trailert készítsenek: nincs ez másként a F.E.A.R. harmadik részével sem, amely már a második ilyen videóval jelentkezik.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Eléggé félelmetes a FEAR 3 dobozképe

Nem túl nagy a felhajtás a készülő Fear 3 körül. Habár a megjelenési dátum egyelőre nem ismert, legalább most már tudjuk, milyen dobozt keressünk a boltokban.