FEAR 3

Készül a F.E.A.R. harmadik része, melyet kooperatív módban is végigjátszhatunk majd.
1301502631

Story trailert kapott a FEAR 3

Az utóbbi hónapok legtisztességesebben összerakott előzetesét adta ki a Warner a FEAR harmadik részéből. Ha szerinted a co-op-tól elvész a rémisztgetés, akkor nagyon tévedsz, John Carpenter mester neve a garancia arra, hogy egy kegyetlen anyuka két mindenre elszánt fia is néha beleereszt az alsónaciba.
1300262451

F.E.A.R. 3 - egységben az erő

Vajon odatesz-e a csontig hatoló ijesztgetésnek, ha ketten vágunk neki a FEAR 3-nak, figyelembe véve azt a tényt, hogy szeretett főgonoszunk, Alma két fiacskáját irányítjuk benne? Az új trailer az eltérő játékmenetet kínáló co-op játékmódra hívja fel a figyelmet ismételten.
1297699253

Újabb F.E.A.R. 3 látnivalók érkeztek

Négy új screenshot és egy rövid trailer érkezett a F.E.A.R. harmadik részéből. Bár eleinte kissé szkeptikusak voltunk az új epizóddal szemben - erre rásegített a fejlesztőváltás és a kissé megújult játékmenet is -, a megjelenés felé közeledve egyre inkább ráhangolódunk, és megenyhülünk.
1295082002

Co-op trailert kapott a F.E.A.R. 3

A Warner Games ezúttal egy videó keretén belül hívja fel a figyelmet a játék kooperatív módjának eltérő képességekkel rendelkező hőseire. Habár a F.E.A.R. 3 csak májusban jelenik meg, úgy látszik a marketinggépezet lassan beindul. Kérdés, vajon a Monolith nélkül is megállja-e a helyét?
1294916400

Csúszik a F.E.A.R. 3, de lesz gyűjtői változat

Újra a F.E.A.R. 3 késéséről kell beszámolnunk, igaz, ezúttal az előzőnél kisebb csúsztatásról van szó. Az új horror-FPS-sel az eredeti elképzelések szerint már ősszel játszhattunk volna, ehhez képest most úgy néz ki, legkorábban májusban vághatunk bele Point Man és Paxton Fettel történetébe.
1289043379

F.E.A.R. 3 játékmenet előzetes - külvárosi káosz

Az a helyzet a FEAR 3-mal, hogy minél többet látok belőle, annál inkább meg vagyok győződve róla, hogy fantasztikus lesz. A mostani előzetesben kizárólag in-game játékmenetet láthatunk, melyben a fegyverdurrogtatás mellé a spéci erők is bejátszanak.
1288443600

F.E.A.R. 3 - halottak napja előtti paraelőzetes

A sokat halogatott F.E.A.R. 3 épp a héten kapott végleges megjelenési dátumot, s mivel közeledik halloween és a halottak napja, a készítők valószínűleg jónak látták, ha gyorsan beparáztatnak minket. Erre megfelelő eszköz egy új előzetes, a klasszikus F.E.A.R.-elemekkel.
1285935313

F.E.A.R. 3 - Alma nem bír magával

Bár az új F.E.A.R. csak októberben jelenik meg, a játék már jó előre kapott hideget és meleget is. Egy valamit viszont meg kell hagyni, a játékot készítő Day 1 Studios jó érzékkel ismerte fel, hogy az élőszereplős trailereket talán nem kellene erőltetni, ennek fényében pedig az új előzetesek egész hangulatosak lettek.
1283525134

FEAR 3: simán ment a fejlesztőváltás, előzetes

Bizony, ilyen is akad manapság. A készítők összedobtak egy kis "trailert" (ha ezt nevezhetjük annak) arról, milyen érzések keringenek bennük a FEAR fejlesztőváltása kapcsán. A harmadik részt ugyanis a Monolith helyett a Day 1 Studios kalapálja össze.
1281560215

FEAR 3 - Alma szemei vörösen izzanak CGI-ben

Rátettük izzadt mancsunkat a hírhedt horror-FPS folytatásának legújabb, renderelt jeleneteket tartalmazó trailerjére. Az alacsony költségvetésű élőszereplős kedvcsinálók után ez már tényleg megalapozza a vérfagyasztó hangulatot.