FEAR 3

Készül a F.E.A.R. harmadik része, melyet kooperatív módban is végigjátszhatunk majd.
1306497600

F.E.A.R. 3 - újabb multiplayer mód mutatkozik be

Folytatódik a F.E.A.R. 3 trailersorozata, amelyben a multiplayer módokat vesézik ki nekünk a készítők. A legújabb epizódban a Contractions kerül bemutatásra, amely ugyan néhol kínosan hasonlít a Call of Duty-k hasonló játékmódjára, de végtére is annyi baj legyen: aki azokat szerette, ezt is fogja.
1306231220

F.E.A.R. 3 - traileren a Soul King játékmód

Még mindig nem térünk napirendre afelett, hogy egy hamisítatlan horrorjáték miként állja meg a helyét multiplayer módban - de láttunk már karón varjút, azaz Dead Space 2-t többjátékos szegmenssel. A legújabb előzetesben a beszédes Soul King játékmódba tekinthetünk bele.
1305892800

F.E.A.R. 3 - így pontoznak majd

Ha minden jól megy, a jövő hónapban végre megjelenhet a F.E.A.R. harmadik része, s bár a fejlesztőváltás miatt - a Monolith Batmant hegesztene inkább - kicsit aggódunk, az igazság az, hogy az új F.E.A.R.-ben egy csomó érdekesség van, amik miatt esetleg kisebb-nagyobb technikai hibákat is lenyelnénk.
1305363648

F.E.A.R. 3 - videón a Fucking Run játékmód

A Warner végre a multiplayer küzdelmekbe is betekintést enged a F.E.A.R. 3-ból, ahol a játékosok kénytelenek együtt dolgozni az ellenséggel való harc során. A Fucking Run igazi, fékevesztett pörgésből áll majd, mivel Alma instant halált okozó köde ellen menekülnek. Csak tudjuk tartani a tempót.
1303988400

Még egy hónapot késik a F.E.A.R. 3

A Duke Nukem után egy másik FPS igyekszik nevezni a világ legtöbbet halogatott játéka címre: habár a F.E.A.R. harmadik részét mindig csak néhány hónappal csúsztatták el, úgy tűnik, hogy a hőn áhított megjelenés mindig egyre távolabb kerül, ahogy már éppen a markunkban éreznénk a játék dobozát.
1303574428

F.E.A.R. 3 - traileren a sztori formálódása

Rég volt már, mikor a Monolith kijött a F.E.A.R. első részével, melyben az egyik főellenséget Paxon Fettel személyében köszönthettük. A harmadik részben játszható karakterként tér vissza és minden gonoszság gócpontja, Alma is nővé cseperedett azóta - mégis még mindig tőle parázunk leginkább.
1302962422

F.E.A.R. 3 - traileren a multiplayer

A Warner Bros. nagyon ráállt a Day 1 Studios horrorjátékának felfuttatására, ám a hideglelős single kampány és a kooperatív elfoglaltság mellett még nem igazán hangzott el értelmes mondat a F.E.A.R. 3 többjátékos módjáról. A mai napon erre a sarkalatos pontra is fény derül.
1302853800

Már a második rész előtt készült a F.E.A.R. 3

Így sem sietik el a F.E.A.R. 3 megjelentetését, így még érdekesebb a tény, hogy a játékot már valamivel a második rész boltokba kerülése előtt elkezdték fejleszteni. Ha így nézzük a dolgokat, akkor pedig joggal várunk majd valami nagyon-nagyon ütőset a pár héttel a Duke Nukem Forever előtt megjelenő FPS-től.
1301907627

F.E.A.R. 3 - képregényes trailer

A Day 1 Studios horrorjátéka képregényformában is tiszteletét teszi, a füzet a játék előzményeit meséli majd el, és megtalálható lesz a F.E.A.R. 3 gyűjtői kiadásában. Erről szól a legfrissebb trailer, melyben a képregény oldalai mellett újabb bepillantást nyerhetünk Paxton Fettel és Point Man hideglelős kalandjába is.
1301554833

Online Passt használ a Mortal Kombat?

A Warner Bros. a jövőben több játékában is előszeretettel fogja használni az Online Pass rendszerét, azaz akik az online szórakozásra vágynak, egy egyszer felhasználható kóddal tudják igényeiket kielégíteni - olvashatjuk a Joystiq kezébe került jelentésből. Érintettek az új Mortal Kombat és az Arkham City is.