FEAR 3

Készül a F.E.A.R. harmadik része, melyet kooperatív módban is végigjátszhatunk majd.
1637006417

Több mint 70 klasszikus játék jön Xbox-konzolokra

Igazi születésnapi meglepetést jelentette be a Microsoft, a redmondiak ugyanis megerősítették, hogy több mint 70 vadonatúj játék csatlakozik a visszafelé kompatibilis játékok listájához. Köztük a Max Payne- és a F.E.A.R.-sorozatokkal.
1383750449

Warner-játékok az új Humble Bundle-ben

Elindult az új Humble Bundle akció, méghozzá nem is akármilyen címekkel: a felhozatalt ezúttal a Warner Bros. játékai jelentik, köztük két-két Batman- és F.E.A.R.-epizóddal. Vesd rá magad!
1359475200

Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.
1329501621

Visszatér a gyökerekhez a Day 1 Studios

A F.E.A.R. 3 fejlesztői nem ültek a babérjaikon Alma harmadik ámokfutása után sem, egy rejtélyes új játékkal rukkolnak elő hamarosan. A nagy lepellerántást nem voltak restek egy teaserrel is megtámogatni. Ha hihetünk a srácoknak, akkor "vihar közeleg".
1315742400

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.
1310058130

F.E.A.R. 3 teszt

A félelem általában egyéni érzés, rettegni csak magunkban szokás, az egyik legalapvetőbb emberi funkció. De párban nekiveselkedve az idegeinket próbára tévő nehézségeknek már más tészta. A F.E.A.R. sem olyan játék már, mint amit korábban megtapasztaltunk, igaz mégis a várakozásainkon felül teljesített.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1308580200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.
1308382004

Megjelenés előtti trailert kapott a F.E.A.R. 3

Jövő héten végre boltokba kerül a F.E.A.R. harmadik része, s bár a legújabb játékot nem az eredeti fejlesztők készítik, egy esélyt mindenképpen érdemes lesz megadni a folytatásnak. Point Man és Paxton Fettel vállvetve vívják meg a kedves mama, Alma ellen kialakult konfliktust.
1308244379

John Carpenter bemutatja: F.E.A.R. 3

A Day 1 Studios játékának horrorfilmekre hajazó filmszerűségére hívja fel a figyelmet a ki tudja hányadik előzetes. Mint ismeretes a műfaj nagyjai John Carpenter (A Dolog, Halloween) és a Steve Niles (30 nap éjszaka) működött közre a F.E.A.R. 3 születésénél, meglátjuk, hogy ki fog-e tűnni a mezőnyből.