Bulletstorm PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Új játék a Painkiller-sorozatot is jegyző lengyel People Can Fly munkatársaitól.
1311429600

Nem hozott profitot a Bulletstorm

Ha már az Epic került szóba az előző hír kapcsán, akkor folytassuk is velük: még mindig Mike Capps beszél, s egy eléggé meglepő dolgot mond a Bulletstormmal kapcsolatban - az Epic számára egyáltalán nem hozott profitot a játék. Azt nem tudjuk, hogy a People Can Fly keresett-e rajta.
1307879126

Letölthető a Bulletstorm új DLC-je

Xbox 360-ra és PC-re már megérkezett a Bulletstorm legújabb DLC-je, amely a hangzatos Blood Symphony címet viseli. A csomagban öt pálya kapott helyet, ebből kettő az Echoes, a másik három az Anarchy módot bővíti ki - hamarosan jön a PS3-as változat is, vélhetően ugyanilyen áron.
1306066213

PC-re is megjelent a Bulletstorm DLC-je

Több mint egy hónap késéssel, de PC-re is megjelent a Bulletstorm Gun Sonata című DLC-je. A csomag új pályákat és más érdekességeket tartogat a rajongók számára - az extra tartalmat tíz dollárért tudjátok letölteni, hacsak nem játszottátok már korábban rongyossá valamelyik konzolon.
1302071405

Elérhető a Bulletstorm PC-s demója

Jóval a konzolos demók után - jóval a végleges játék megjelenése után - tölthető a PC-s kipróbálható változat is az Epic és a People Can Fly szerelemgyerekéből. Akinek valamilyen oknál fogva kimaradt volna a változatos vérontásra összpontosító Bulletstorm, íme a legjobb mód a kipróbálásra.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.
1299593537

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
1298731491

Bulletstorm teszt

A People Can Fly csapata úgy gondolta, képes létrehozni valamit, ami az olyan nagyfiúkkal léphet egy pályára, mint a Gears of War. Ez felkeltette Cliff Bleszinski figyelmét, aki a szárnyai alá vette az apró lengyel brigádot, és támogatta őket elmebeteg víziójuk megvalósításában. Így született meg az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb shootere, a Bulletstorm.
1298481090

Bejelentették az első Bulletstorm DLC-t

Európában még meg sem jelent a Bulletstorm, az Electronic Arts máris bejelentette hozzá az első DLC-t. A tavasszal érkező csomagban új pályák és új trükkök is helyet kaptak, viszont fizetni is kell érte - ha ingyen extrákat akarsz, az Online Pass révén már most letölthetsz néhány újdonságot.