Bulletstorm PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Új játék a Painkiller-sorozatot is jegyző lengyel People Can Fly munkatársaitól.
1541003476

Bulletstorm és Yakuza a novemberi PS Plusban

A korábbi híreknek megfelelően a Bulletstorm: Full Clip Editiont és a Yakuza Kiwamit tölthetik le novemberben a PlayStation Plus-előfizetők. PS3-on egy ütős partijátékkal gazdagodhatunk.
1538656709

Már most ismerjük a novemberi PS Plus-játékokat

A szokásosnál jó három héttel korábban ismertette a Sony a PlayStation Plus novemberi PS4-es játékait. A gyengébb szeptemberi hónap után a Bulletstorm: Full Clip Edition és a Yakuza Kiwami vár ránk.
1526457603

Újra lövöldén dolgozik a People Can Fly

Két új stúdiót nyit a People Can Fly, miután a legújabb projektjük kinőtte magát. A hírek szerint egy AAA-kategóriás shooteren dolgozik a Bulletstorm fejlesztője, amit a korábbi bejelentés alapján a Square Enix ad majd ki.
1496322780

A Bulletstorm-csapattal szövetkezik a Square Enix

Közös projektbe kezdett a People Can Fly és a Square Enix. A játékról nem árultak el semmi konkrétat, de AAA-címnek szánják, és emiatt a lengyel csapat intenzív toborzást indított.
1491752100

Bulletstorm: Full Clip Edition teszt

Grayson Hunt visszatért a Stygiára. A Bulletstorm eseményeit a Full Clip Edition felfrissített látvánnyal és új tartalmakkal kelti újra életre, az őrülethez pedig egy régi ismerős is csatlakozott. Hail to the king, baby!
1491230460

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1490365742

Golyózáporos traileren a felújított Bulletstorm

Két hét van még hátra a Bulletstorm felújított változatának megjelenéséig, de a Gearbox már most kidobta a Duke Nukemet is felvonultató Full Clip Edition premier előtti előzetesét.
1489672800

Folytatást kaphat a Bulletstorm

Hamarosan boltokba kerül a Bulletstorm felújtott változata, a Full Clip Edition, a Gearbox pedig úgy látja, ha sikeres lesz a játék, akkor nincs akadálya, hogy elkészüljön a rendes számozott folytatás.
1488218403

Bulletstorm: Full Clip Edition - sztoritrailer érkezett

Közeleg a Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése, a Gearbox pedig egy látványos előzetessel igyekszik tudatosítani bennünk, hogy bizony a shooterben a sztorinak is fontos szerepe lesz. Végre láthatjuk mozgásban Duke Nukemet is.
1480932000

Bulletstorm - nem lehet majd frissíteni az eredetit

Randy Pitchford, a Gearbox vezetője a Twitteren megerősítette, az eredeti Bulletstorm tulajdonosai sajnos jogi problémák miatt biztosan nem tudják majd frissíteni példányukat a Full Clip Editionre.