Bulletstorm PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Új játék a Painkiller-sorozatot is jegyző lengyel People Can Fly munkatársaitól.
1295708400

Bulletstorm - kötélhúzás skillshot

Unjátok már a rengeteg Bulletstormmal kapcsolatos hírt? Nem? Akkor jó, mert mi sem, és valószínűleg sosem fogjuk megunni. Az új, aprócska teaserben egy újabb skillshotot láthatunk, mely a kötélhúzás névre hallgat, s azonnal kiderül, hogy miért. Bár nem nehéz kitalálni.
1295427614

Bulletstorm - így készültek a rosszfiúk

Lassan minden napra jut egy Bulletstorm-hír, amivel nincs is különösebb baj, elvégre a People Can Fly játéka a maga őrült módján tényleg egyedi gyöngyszem lehet a tél végi pangás idején. Lássuk milyen kritériumnak kell megfelelni ahhoz, hogy egy alap karaktermodellből vérszomjas bandita váljon.
1295255705

Bulletstorm - a fegyverekről és a multiról bővebben

Maga CliffyB és a korábbról már ismerős szexi producer hölgyike, Tanya mesél nekünk a Bulletstorm őrült mordályairól, valamint az Echo és az Anarchy mód nyújtotta kihívásokról. Ez már nem játék, hanem egy velejéig megnyerő ámokfutás a People Can Fly és az Epic boszorkánykonyhájából.
1295074842

Január végén jön a Bulletstorm demó

Az EA bejelentette, hogy még a végleges változat megjelenése előtt betekintést nyerhetünk a People Can Fly és az Epic Games szerelemgyermekébe, a Bulletstormba. Kipróbálhatunk egy apró szegletet a single és a multiplayerből, valamint az Echo módra keresztelt mészárlásból.
1294992696

Bulletstorm - elindult a Skillisode trailersorozat

Új előzetessorozattal kedveskedik a People Can Fly stúdiója a februárban megjelenő Bulletstormra ácsingózó játékosoknak: ezek az egyperces trailerek, amelyekben a legjobb trükkök kerülnek kiválogatásra, garantáltan feldobják majd az ember napját. Csekkoljátok az első epizódot!
1294837200

Halo paródia Bulletstorm módra

Lassan nem telik el nap Bulletstorm-hír nélkül, de csak azért sem bírjuk ki: egy újabb mesteri Bulletstorm-előzetes jelent meg, természetesen a megszokott, humoros felfogásban. A videó első részében egy kis Halo paródiát láthatunk, majd újabb ízelítőt csodálhatunk meg a játékból.
1294739447

Lehullt a lepel a Bulletstorm gépigényéről

Az Epic hivatalos fórumain láttak napvilágot a Bulletstorm hivatalos rendszerkövetelményei. A screenshotok és a videók alapján rendkívül pofás játéknak tűnik az új FPS, de nem árt tudni, hogy milyen számítógép szükségeltetik majd ahhoz, hogy ilyen látványt lássál viszont a monitorodon.
1294582800

Eredetileg TPS-nek készült a Bulletstorm

Minden játék átmegy több, nagyobb változáson az első dokumentációktól a végleges verzióig, a Bulletstorm azonban elég komoly átalakuláson ment keresztül. A készítők eredetileg egy fedezékalapú TPS-t szerettek volna, nem pedig belemenős FPS-t.
1294480851

CliffyB az új Bulletstorm videóban

Folytatódik a Bulletstorm rövid, lényegretörő és humoros előzetes-sorozata, a Bulletpoints. Az első részben Mike Capps, az Epic elnöke szerepelt egy szösszenettel, most pedig az Epic design direktora, Cliff Bleszinski tűnik fel a színen, hogy egy kis humort csempésszen életünkbe.
1294128000

Epic-elnök az új Bulletstorm-videóban

Vannak olyan játékok, amikből bármennyi apró klippet ki lehet adni, sosem fogjuk megunni. Valószínűleg a Bulletstorm is ilyen, csak nehogy a megjelenésig ellőjék az összes látványos halálnemet. Az új Facebook-videóban egyenesen az Epic elnöke, Mike Capps szerepel.