Bulletstorm PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Új játék a Painkiller-sorozatot is jegyző lengyel People Can Fly munkatársaitól.
1298383855

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

No igen, ez az a hét, amire azt mondom: ez kellemes lesz minden szempontból, és elsősorban nyilván nem azért, mert szombaton párbaj lesz a villában. A játékfelhozatal bőségesre sikerült, ráadásul nem egy olyan cím akad közöttük, amit kötelezően ki kell majd próbálnia mindenkinek.
1298372433

Gears of War 3 részletek a Bulletstorm lemezén

Most, hogy a People Can Fly stílusos lövöldéje a kezeink közé került, érdekes információk kerültek napvilágra azok számára, akik nem restek némileg kutakodni a Bulletstorm lemezen, mivel a diszken lévő adatokból pontosan kivehető a Gears 3 multitérképeinek és a kampány fejezeteinek neve.
1298274366

Bulletstorm - megjelenés után lesz PC-s demó

Az Epic Games és a People Can Fly szerelemgyerekének, a Bulletstormnak a boltokba kerülés előtt biztosan nem lesz kipróbálható változata a PC-s felhasználók számára. Ezt maga az Epic elnöke, Mark Rein erősítette meg Twitteren. A hírben szó lesz arról is, hogy miért törölték a kampány co-op módját.
1298011371

Velős Bulletstrom trailer érkezett

Ne aggódjatok, most nem egy újabb nyúlfarknyi Bulletpoint-videóval lehetünk gazdagabbak, hanem egy viszonylag hosszú, számos játékmeneti pillanatot bemutató delejes előzetessel. Nyakunkon a megjelenés, a Bulletstorm visszahozza a régi önfeledt lövöldözős játékok hangulatát.
1297270800

Erősen megvágták a német Bulletstormot

Amíg mi itthon az új médiatörvény miatt sírunk, addig német barátainknak másfajta cenzúra jutott osztályrészül. Ők igyekeznek megvédeni az országot mindentől, ami egy kicsit is véres és kemény, így a Bulletstorm is csak komoly vágások után kerülhet majd piacra. Kérdés, hogy így lesz-e még értelme az egésznek?
1297079884

Egymillióan töltötték le a Call of Duty-paródiát

A Bulletstorm fejlesztői nagy örömmel közölték, hogy több, mint egy millió kárörvendő játékos tisztelte meg a Duty Callst azzal, hogy letöltötték a vicces címet. Mi is csípjük a hasonló kezdeményezést, nem is csalódtunk az EA humorérzékében - az Activision azóta is mereven hallgat és nyalogatja sebeit.
1297008000

Bulletstorm - ilyen a jó breakdance

Már legalább két egész napja nem volt semmilyen Bulletstorm hír. Kezdtünk is kétségbeesni, amikor szerencsére befutott a következő adag skillshot-előzetes, melyben három spéci öldöklési technikát tekinthetünk meg. Aki ezt a breakdance-t kigondolta, annak megfontolandó lenne egy elmegyógyintézeti kezelés.
1296738050

Nem lesznek Gears 3-extrák a Bulletstormban

Az Epic sajnálattal közölte, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem lesznek feloldható Gears of War 3 spéci tartalmak azon Bulletstorm tulajdonosok részére, akik valamelyik korábbi Epic Games címmel (Unreal Tournament 3, Shadow Complex) már játszottak. A bétakulcs természetesen marad.
1296720399

Duty Calls - tölthető az EA Call of Duty-paródiája

Nem bírt tovább az EA a pimasz humorával, ingyenesen letölthetővé tette a Duty Calls nevű játékát, amely egyenesen az Activisionnek mutat fityiszt, és alaposan kiforgatja a népszerű militarista FPS-sorozatot. A csipkelődésre vevők vagyunk, pláne, hogy a Bulletstorm fejlesztői követték el.
1295870400

Bulletstorm demó előzetes

A mi mindennapi Bulletstorm előzetesünket add meg nékünk ma. Ez lehetne a Gamekapocs szlogenje az utóbbi pár hétben, ugyanis nem tellik el nap, hogy ne írnánk valamit az Epic és a People Can Fly ígéretes shooteréről. Nos, jó hírünk mára is van: jön a demó! Erről érkezett most egy előzetes.