Mass Effect 3 Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1332342000

Mass Effect DLC-t kap a Final Fantasy XIII-2

Igen, a cím nem elírás, bár én magam sem nagyon akarom elhinni. Korábbi pletykák már utaltak rá, hogy esetleg a Mass Effect valamilyen formában megjelenhet a legújabb Final Fantasyben, de a Famitsu mostani száma, úgy tűnik, hogy megerősíti ezeket a híreszteléseket. (Képpel frissítve!)
1332248400

Máshogy végződött volna a Mass Effect 3

Rövid idő alatt több mint 400 komment gyűlt össze a Mass Effect 3 tesztünk alatt, aminek egy része ugyan a pontozást vonja kétségbe, nagy része azonban a befejezés körül forog. Casey Hudson, a Mass Effect atyaúristene most már elismeri: lehetett volna másképp is.
1332154808

Mass Effect 3 - multiplayer tippcsokor

Avagy stratégiai útmutató az online játék szerelmeseinek, egyenesen a mostanság közellenségnek kikiáltott BioWare-től. Ha bénának tartod magad a Mass Effect 3 többjátékos porciójában, talán ideje lenne vetned egy pillantást a fejlesztők két, frissiben kiadott oktatóvideójára.
1332070200

Mass Effect 3 multiplayer statisztikák

Akarod tudni, hány fűszálon mentek át a játékosok, netán azt, hogy mennyien kaptak szívrohamot a Mass Effect 3 multiplayer részét tolva? Nos, ezek az adatok mind nem derülnek ki a BioWare által kiadott infografikából, mindenféle lényeges dolog azonban igen.
1331916905

Mass Effect 3 teszt

Minden kornak megvannak a maga legendái. Ezek eleinte valós eseményeken alapuló, szájhagyomány útján terjedő történetek voltak, majd regények lettek, melyekből később filmek készültek. Úgy tűnik azonban, hogy a modern kor legendái immáron játékok is lehetnek…
1331904999

Ilyen lett volna a Mass Effect FPS

Merthogy készült FPS a Mass Effect alapján, más kérdés, hogy a projektet négy hónapnyi fejlesztés után elkaszálták. A BioWare szerint a Team Assault kódnevet viselő ötletből nőtte ki magát az a többjátékos kooperatív mód, ami immár az új játék szerves részét képezi.
1331726400

A rendező megvédi a Mass Effect 3 végét

Bátran mondhatjuk, hogy Mass Effect 3-lázban ég a világ. A játékból az első nap majdnem 1 millió példány kelt el, ám sokak számára a lelkesedés alábbhagyott, mikor a történet végére értek. Többen kiábrándultak a befejezést látva, sőt még petíciót is indítottak annak megváltoztatására.
1331658000

Multiplayer DLC-t kaphat a Mass Effect 3

Az eredetileg egyjátékos, történetközpontú szerepjáték harmadik részét már teljesen átjárja a multiplayer. Nem csoda hát, hogy a most kiszivárgott információk szerint a Mass Effect 3 kap egy teljesen többjátékos módra kihegyezett letölthető tartalmi csomagot a jövőben.
1331560813

Mass Effect 3 - az EA megvédi a From Ashes-t

Az elmúlt napokban több pletyka látott napvilágot a Mass Effect 3 megjelenése napján elérhető From Ashes DLC-vel kapcsolatban. Néhány rajongó azt kifogásolta, hogy a fizetős tartalom már a kezdetek óta rajta volt a játék lemezén - a BioWare tagadja a vádakat.
1331393454

Itt az utolsó Mass Effect 3 trailer

Ezt is megéltük, megannyi várakozás után befutott a BioWare sikeres RPG-jének utolsó előzetese is, mely már csak hab a tortán - a játék jobb esetben már ott figyel a gépünkön/gépünkben. A háború elkezdődött, a reaperek inváziója kíméletlen, de mégis van kiút.