Mass Effect 3 PC, PS3, WIIU, X360

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1618232400

Bearanyozódott a Mass Effect: Legendary Edition

Aranylemezre került a Mass Effect: Legendary Edition, vagyis elkészült a játék, így elméletileg már semmi sem állhat az útjába annak, hogy május közepén ismét magunkra öltsük az N7-es páncélt, és megállítsuk a Reaper-inváziót.
1617782400

A Mass Effect: Legendary Edition újdonságairól

Nem kell már sokat várnunk a Mass Effect: Legendary Edition megjelenésére, de még most is érkeznek friss infómorzsák a felújított trilógiáról. Most például megtudhattunk ezt-azt az első részt érő változtatásokról.
1614330000

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?
1612447200

Íme, a Mass Effect: Legendary Edition gépigénye

A bemutatkozó előzetes után nem kellett sokat várni rá, hogy kiderüljön a Mass Effect: Legendary Edition hivatalos rendszerigénye: szerencsére nem lesz kiugróan nagy a hardveréhsége az újrakevert trilógiának az eredeti változatokhoz képest.
1612285200

Mozgásban a Mass Effect: Legendary Edition

Pontos megjelenési dátummal és egy mozgalmas előzetessel jelentkezett a Mass Effect: Legendary Edition. Megtudhattuk azt is, hogy milyen újdonságokat tartalmaz majd a teljes trilógiát felújító csomag.
1610460000

Márciusban jöhet a Mass Effect-trilógia újrázása

Több webshop is kiszivárogtatta a Mass Effect: Legendary Edition megjelenési dátumát, és bár az efféle infókat általában fenntartásokkal kezeljük, a megszellőztetett időpont más források szerint is pontos.
1607068800

Távozott a BioWare két oszlopos tagja

Újabb két kulcsfiguráját veszítette el a BioWare. A stúdió vezető menedzsere, Casey Hudson és a 90-es évek óta itt dolgozó Mark Darrah is elhagyta az Electronic Arts szerepjátékgyárát.
1605628800

Koncepciós képek az új Mass Effect-játékról

Vadonatúj művészi rajzokat osztott meg a BioWare a készülőben lévő Mass Effect-játékról, amelyeket egyszerre öröm, illetve fájdalmas nézni, hiszen emlékeztetnek, hogy egyelőre semmit sem tudunk a következő epizódról.
1604778360

Bemutatkozott a Mass Effect: Legendary Edition

Az N7 Day apropóján a BioWare megerősítette az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő Mass Effect: Legendary Edition létezését, emellett bejelentette, hogy már készül a sorozat következő része is.
1602767280

Újra felbukkant a Mass Effect: Legendary Edition

Ismét hallatott magáról a Mass Effect: Legendary Edition, ezúttal ráadásul már valamivel hivatalosabb forrásból: most a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján bukkant fel az újrázás.