Mass Effect 3 PC, PS3, WIIU, X360

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1601301600

Mass Effect Trilogy - ha lesz is, nem az idén érkezik

2020 a halasztások éve, amikor még azokat a játékokat is elcsúsztatják, amelyeket hivatalosan be sem jelentettek. A Mass Effect-trilógia újrakeverését ugyanis még mindig nem erősítették meg, de elvileg 2021 előtt már nem is kapjuk meg.
1600354800

Ismét szivárog a Mass Effect Trilogy

Nem akarjuk elkiabálni, de gyakorlatilag egyre biztosabb a Mass Effect Trilogy létezése. Ezúttal egy portugál kiskereskedőnél bukkant fel a játék adatlapja, és bár azóta eltávolították, a pletyka szerint már októberben a boltokba kerülhet a csomag.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1598025600

Egyre biztosabb a Mass Effect-trilógia létezése?

A VentureBeat nem először kínoz minket a Mass Effect-trilógia lehetséges újrakiadásának gondolatával, és most újabb árulkodó jelek kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy már októberben megjelenhet a projekt.
1591893000

Tovább folytatódik az EA-játékok Steamre költözése

Nagyon megindult az Electronic Arts eddig Origin-exkluzivitásban tartott címeinek a Steamre való átvándorlása. Most a múltheti játékok után ismét olyan EA-játékok érkeztek meg a Valve platformjára, amelyek eddig gondosan el voltak zárva onnan.
1588831200

Pletyka: készül a Mass Effect-trilógia remastere?

Az Electronic Arts elhintett néhány apró infómorzsát az aktuális üzleti évével kapcsolatban. Eszerint készülőben van több - még be nem jelentett - játékuk is, amelyek nem az évente megjelenő sportcímeikhez köthetőek.
1550073643

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.
1514970024

Az Originen is érhetőek a régi Mass Effectek DLC-i

A rajongók sokáig könyörögtek az EA-nek, hogy az Originre is kerüljenek fel a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 DLC-i - szerencsére ez a nap is eljött! Sajnos külön nem lehet őket megvásárolni, csak bundle-ben, de ez is valami.
1510081128

Tizedik születésnapját ünnepli a Mass Effect

Kicsit csalunk, hiszen hivatalosan csak november végén tölti be tizedik születésnapját a sorozat, de a mai napon tartja a BioWare az N7 Dayt, aminek keretein belül már most megemlékeztek a jeles jubileumról.
1501592400

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.