Killzone 3 PS3

A Guerilla által fejlesztett Killzone harmadik része tovább folytatja a nem mindennapi történetet.
Típus: Akció, FPS

Killzone 3 - mozgásban a multiplayer mód

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Penny Arcade Expón a Sony és a Guerrilla Games először mutatta meg a nagyközönségnek a Killzone 3 multiplayer módját. Tizenhat gép volt elérhető, a 8v8-as meccsek pedig folyamatosan pörögtek a hétvégén - erről érkezett most egy 12 perces videó.

Február végén jön a Killzone 3

Elkezdődött a Penny Arcade Expo, ami ugyan önmagában is örvendetes hír, viszont még jobb, hogy egyre több kiadó igazítja az eseményre a szeptemberi bejelentéseit: legutóbb éppen a Sony erősítette meg, hogy mikor kerül boltokba a Killzone 3 - igaz, ez még csak az amerikai dátum.

PlayStation Move - a felhozatal

Kíváncsi vagy mely játékok lesznek kaphatóak a Sony mozgásérzékelős technológiájának kezdetekor? Most két, ízlésesen összevágott videóból hámozhatod ki Te magad is a neked tetsző hadonászós csodát. De nem csak a japánok saját fejlesztésein van a hangsúly, hanem a third-party címeken is.

GC 2010: Killzone 3 - itt kezdődik a multiplayer

Ha a Killzone 3 multiját nem is gondolták át újra teljes egészében az előző rész óta, a kibővített lehetőségek mindenképpen megérnek egy misét. Igazi gameplay jelenetektől tarkított trailer futott be hozzánk a Corinth Highway nevet viselő térképről.

Új játékon dolgoznak a Killzone fejlesztői

Új játékon dolgoznak a Killzone-sorozat fejlesztői, ezt a csapat igazgatója is megerősítette. Egyelőre csak ötletelnek a srácok, a Killzone 3 még nyilván leköti őket.

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.

Könnyedebb irányítás a Killzone 3-ban

A Killzone 2 "nehéz" irányítása sok rajongó tetszését nem nyerte el, ezért a folytatásban kicsit módosítanak rajta, gyorsabbá és reszponzívabbá teszik.

Négyfős kooperatív mód is lesz a Killzone 3-ban

Az eheti FirstPlay digitális magazin, amely az európai PSN-en lelhető fel, tartalmaz egy szaftos esélylatolgatást a Killzone 3-ból. Ebből kiderül, hogy lesz co-op a játékban.

Killzone 3 - filmszerű elhalálozások

Két rövidke mozgókép landolt a Guerilla mesterfokon űzött FPS-éből, melyek arra hívják fel a figyelmet, hogy a Helghast erői milyen látványosan purcannak ki.

Körvonalazódik a Move nyitójáték-felhozatala

Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.