Killzone 3 PS3

A Guerilla által fejlesztett Killzone harmadik része tovább folytatja a nem mindennapi történetet.
Típus: Akció, FPS

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.

Egyes Move-játékok támogatják a DualShock 3-t

A Sony régóta hajtogatja, hogy nem idegeníti el magát a hardcore játékosoktól sem, így néhány Move-t támogató játék a hagyományos kontrollerrel is irányítható.

E3 2010: Killzone 3 - visszatérés gyilokzónába

Mivel is lehetett volna jobban felcsigázni a kedélyeket a Sony fejtágításán, mint a nagyközönség elé tárni a Killzone 3 gameplay jeleneteit. A Guerilla most sem nyúlt mellé.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

E3 2010: Két percen át mozog a Killzone 3

Az ISA és a Helghast erői ismét összecsapnak a Killzone folytatásában, mozgásban még ütősebb, mint papíron, lehull a lepel a közelharcról is.

E3 2010: Elő-show hatalmas játékbejelentéssel

A GTTV péntek este egy hatalmas elő-E3-as műsort fog közvetíteni, melyben bemutatnak néhány nagyobb játékot, és lesz egy hatalmas exkluzív bejelentés is.

Killzone 3 - az első mozgókép

Az első rövid Killzone 3 teaser trailer megérkezett, és habár rövid, atomi szinten kemény is. Ráadásul a vége után a rajongók elkezdhetnek majd találgatni.

Killzone 3 képlavina FullHD-ben

Egészen döbbenetesen néz ki a Killzone 3 az alfa verzióból kikerült FullHD screenshotokon. A látványvilág hasonlít az elődhöz, de sokkal részletesebb és összetettebb.

Mégsem segít be a Killzone 3-ban a Naughty Dog

Rossz hír, a Guerrilla Games fejese, Hermen Hulst cáfolta a korábbi értesüléseket, miszerint a Naughty Dog is közreműködik az új Killzone fejlesztéseinél.