Killzone 3 PS3

A Guerilla által fejlesztett Killzone harmadik része tovább folytatja a nem mindennapi történetet.
1346945400

Októberben jön a Killzone Trilogy

Hamarosan a Killzone-sorozat is megkapja a maga jól megérdemelt gyűjteményes kiadását, a Killzone Trilogy októberben kerül boltokba, nyomott áron. A PS2-re megjelent első rész is helyet kap benne természetesen, ráadásul trófeatámogatással és HD-felbontásra húzva.
1336476636

Már javában készül a Killzone folytatása?

A Sony a jelek szerint már szorgalmasan dolgozik a legújabb Killzone marketingkampányán. Egy kiszivárgott forgatókönyv-részletből kiderül, hogy a Helghast erői nem bukta el teljesen, mi több, Aurarch Visari lánya mozgatja ezúttal a szálakat. Vajon igaz a pletyka?
1330090200

Ingyenesen letölthető lesz a Killzone 3 multija

Tavaly év elején jelent meg, és kvázi sikert aratott az újságírók és a vásárlók közében a Killzone 3. Ám könnyen elképzelhető, hogy egyáltalán nem elég nagy sikert, a Sony és a Guerilla Games ugyanis a többjátékos rész felpörgését várja attól, hogy ingyenesen elérhetővé teszik azt.
1321711212

Új Killzone-játékon dolgozik a Guerrilla?

Ami nem feltétlen a Killzone 4-et jelenti - tudtuk meg az Edge magazin cikkéből. Nagyon is elképzelhető, hogy a Guerrilla már javában munkálkodik a Killzone-frencsájz ötödik eljövetelén (ha a kézikonzolos címeket is ideszámoljuk). Nem tudni biztosan, hogy egy újabb PS3-as epizódról van-e szó.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1308403800

Mozgásban az új Killzone 3 DLC

A Guerrilla Games nem csak úgy mutatja ki háláját a kitartó PS3-as rajongók iránt, hogy a bevételek megszámlálása után új folytatás készítésébe kezdenek, hanem azért DLC-kkel is igyekeznek kitolni játékuk élettartamát. Amiből újra pénz jön be, de erről már ne beszéljünk.