Facebook játékok

Farmville, Mafia Wars, Happy Aquarium és még vagy ezer slágerjáték a világ legnagyobb közösségi oldalán. Hogy milyen a Facebook egy gamer szemével? Most megtudod!
1279202280

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.
1278942960

A játékpiac felé kacsintgat a Google

A pletykák szerint a Google több mint 100 millió dollárt fektetett a Farmville-t is jegyző Zyngába, hogy együtt hozzák létre a webóriás saját játékos platformját.
1273424400

Szakítana a Farmville fejlesztője a Facebookkal?

Nagy érvágás a Facebooknak és óriási megkönnyebbülés lenne a felhasználóknak, ha Farmville és a Mafia Wars fejlesztője valóban saját hálózat fejlesztésébe kezdene.
1266756060

Növekedés: még nagyobb üzlet lesz a játékipar

A Strategy Analystics piackutató cég jelentése szerint szép jövő elé néz a játékipar. A válságnak vége, a következő évek csak fellendülést hozhatnak!
1265734260

Kevesebb veszteséget realizált az Electronic Arts

A vaskos megjelenési lista mellé üzleti helyzetjelentést is csatolt az Electronic Arts, melyből kiderült, hogy a cég a harmadik üzleti negyedévet is veszteséggel zárta.
1265654340

Facebookra költözhet a Madden NFL

Peter Moore szerint az Electronic Arts határozottan fontolgatja, hogy a közösségi weboldalon is elérhetővé teszi amerikai focis sorozatának egy egyszerűbb változatát.
1265199660

Júniusban startol a Civilization Network bétája

Várhatóan júniustól lesz játszható a Civilization Network, mely Sid Meier méltán népszerű sorozatának októberben bejelentett, Facebookra átültetett verzióját takarja.
1265104440

Már készül az első EA-s Facebook-játék

A tavaly felvásárolt Playfish már dolgozik az első Facebook-játékon, amely az Electronic Arts egy jól ismert sorozatán alapszik majd - jönnek a Tiberium-farmolós alkalmazások?
1264546800

Facebook játékok

Mindenki megtalálta az elveszett osztálytársait, követte a barátokat évekig, pontosan tudja a másikról, hogy az mikor vett új kutyát, és miért dobta a csaja, de ennek vége. Megdőlni látszik Magyarország legnagyobb rendőrségi adatbázisa, kezd véget érni az iWiW korszak, az emberek családostul regisztrálnak át a Facebookra, és ahogy az elődje, úgy ez is kezd a mindennapi élet részévé válni.