Facebook játékok

Farmville, Mafia Wars, Happy Aquarium és még vagy ezer slágerjáték a világ legnagyobb közösségi oldalán. Hogy milyen a Facebook egy gamer szemével? Most megtudod!
1289829908

HWSW: A Facebook és a mesefigurák

A fiókok biztonsága a Facebook számára fontos ügy, olyannyira, hogy néha túlzásokba is esik, amikor a gyanúsnak vélt belépésekkor ellenőrzi a felhasználóit. Egy mai akció miatt a külföldre utazók egy része nem fog tudni belépni fiókjába, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1289229171

HWSW: Bemutatkozott a "Facebook-böngésző"

Megérkezett az a böngésző, amit nem a sebességgel próbálnak eladni, hanem kifejezetten "közösségi böngészőnek" szánnak. A program fejlesztői azt állítják, hogy úgy rakták össze a terméket, ahogyan a mai web használati szokásoknak és elvárásoknak az megfelel, írja a HWSW.
1288868401

Dragon Age: Legends - új Facebookos játék készül

Az EA tegnap bejelentette, hogy a közösségi oldalon elérhető, ingyenes Dragon Age játékot készít, mely kéz a kézben jár a Bioware népszerű dark fantasy univerzumot meglovagló szerepjátékának második részével. Egyfajta bevezetése lesz a jövő tavasszal megjelenő HD változatnak.
1288789250

Az EA ötéves szerződést kötött a Facebookkal

A redwoodi székhelyű kiadóóriás a minap öt éves időtartamról szóló megállapodást írt alá a népszerű közösségi oldallal, a Facebookkal, melynek lényege az, hogy az oldalra regisztrált játékosok egyszerűbben és könnyebben férhessenek hozzá az EA-s játékokhoz.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1288101600

Értékesebb az Electronic Artsnál a Zynga

Bizony, eljött az a nap is, amikor az Electonic Arts, olyan címek tulajdonosa és kiadója, mint a Dead Space, a The Sims, a Need for Speed, a FIFA, a Madden vagy épp a Dragon Age, kevesebbet ér, mint a legnépszerűbb Facebook-játékokat üzemeltető Zynga.
1287414468

HWSW: Adatokat továbbítanak a Facebook-játékok

A felhasználók és a személyiségi jogok védelméért küzdők árgus szemekkel figyelik, hogy a Facebook hogyan kezeli a személyes adatokat. A cég sokat fejlődött e téren, viszont a külső alkalmazások fejlesztőiről bebizonyosodott, hogy nagy tételben árulkodnak használóikról - írja nagytestvérünk, a HWSW.
1286542988

HWSW: Végre csoportosulhatunk a Facebookon

Magyar idő szerint tegnapelőtt este a Facebook Palo Altó-i központjában végre bemutatta, hogy min dolgoztak fejlesztői az elmúlt hónapokban. A fejlesztéseknek ez csak az első fázisa, de már a mostani sorozat is jelentős változásokat eredményezhet a közösségi oldalon való kommunikációban.
1280397300

HWSW: Egyre több pénz van az online játékokban

A Disney tegnap írt alá megállapodást a közösségi játékokat fejlesztő Playdom megvásárlásáról, a GameStop játékszaküzlet-lánc pedig a Kongregate-et kebelezte be.
1279636740

The Godfather játék készül Facebookra?

Úgy látszik az EA megelégelte a Mafia Wars töretlen sikerét a népszerű közösségi portálon, így a Keresztapa jogokkal a kezében hasonló kaliberű játékot készít.