LEGO Star Wars III: The Clone Wars , 3DS, DS, PC, PS3, PSP, X360

A népszerű univerzum és a dán építőkockák egybegyúrásából született agymenés legújabb része.
Típus: Akció, Kaland, Star Wars

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.

Késik a LEGO Star Wars III

Egy hónapot csúszik a LEGO Star Wars harmadik részének megjelenése, jelentette be a LucasArts. A készítők az extra várakozásért cserébe, kiadtak egy új fejlesztői naplót, amelyet a játék "szinkronmunkálatai" kapcsán vettek fel - idézőjelben, mert ugye a LEGO-játékokban nem sokat beszélnek a karakterek.

Februárban jelenik meg a LEGO Star Wars III

Megjelenési dátumot és egy új fejlesztői videonaplót kapott a LEGO Star Wars harmadik része. Az új LEGO-játék a Star Wars animációs sorozata alapján készül, emellett pedig több újdonsággal is várja a rajongókat; annyi már most tuti, hogy talán ez a leghangulatosabb epizód mind közül!

2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.

A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

Böngészőben futó játékokkal erősít a Google

A Google az I/O konferenciáján feltárta a böngészőjéből futtatható Chrome Web Store-t. A felhasználók több népszerű játékot is futtathatnak webes felületről.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.

2016-ig biztosított a LEGO-játékok utánpótlása

A Traveller's Tales újabb hat évre írt alá a LEGO-val; megállapodásuk szerint a cég 2016-ig onthatja magából az újabb multiplatform akció-kalandjátékokat.