Kingdoms of Amalur: Reckoning PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Az Electronic Arts és a Curt Schilling vezette 38 Studios közös RPG-je, melyet fejlesztési nevén, Project Mercury címen is emlegetnek. A sztoriért R.A. Salvatore felel, a játékhoz DLC-k is elérhetők.
1407521213

48 óráig ingyenes a Kingdoms of Amalur

Az Electronic Arts a héten két kézzel szórja a kipróbálható játékokat: a Wing Commander és a Battlefield 4 után ezúttal a Kingdoms of Amalur: Reckoningen a sor. A szerepjátékot 48 órán keresztül nyúzhatjuk.
1370009272

Az összes EA-címből kigyomlálják az online passt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy nemcsak a jövőben hagy fel az online pass-rendszer alkalmazásával, de a már megjelent címeiből is kigyomlálja azt. A következő hetekben frissülnek az érintett játékok.
1369137600

Eladják a Kingdoms of Amalurt

A 38 Studios csődje miatt Rhode Island államé lettek a Kingdoms of Amalur jogai, és a kormányzat már túl is adna rajta - állítólag vannak érdeklődők. Egyébként holnap kezdődik a cég vezetőjének bírósági tárgyalása.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1366884000

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.
1350712800

Árverés alatt a 38 Studios maradéka

A 38 Studios és a Big Huge Games még nyáron, szappanoperába illő fordulatok után húzta le végleg a rolót. Az alkalmazottak egy része azóta már az Epic felügyelete alatt alapított új stúdiót, míg mások új helyen találtak munkát. A csapat eszközeit azonban árverésen adják el.
1341900007

Traileren a Project Copernicus MMO

Kiszivárgott a Project Copernicus előzetese, mely jó eséllyel már soha nem látja meg a napvilágot. Mint ismeretes, a Kingdoms of Amalur munkálatai után a 38 Studios fizetésképtelenné vált, így hivatalosan is lehúzták a rolót. A csapat egykori kreatív igazgatója, Steve Danuser szerint a videó hiteles.
1340381098

Curt Schilling teljesen legatyásodott

A Kingdoms of Amalur sikertelenségét, és a 38 Studios bezárását követően a tulajdonos, és egykori baseballsztár elmndta, gyakorlatilag minden megtakarított pénze odaveszett. A stúdió minden értéke Rhode Island államra szállt, ami 2020-ig törlesztik a cég tartozásait.
1338794364

Új csapatot állít fel az Epic az Amalur fejlesztőiből

A Kingdoms of Amalur fejlesztői a Big Huge Games bezárása után új hazát kerestek maguknak, és állítólag többen is lecsaptak volna rájuk. Az Epic azonban majdnem az egész csapatot magához édesgette, és egy új stúdiót állítanak fel belőlük Baltimore-ban.
1338296400

Annyi a Kingdoms of Amalur 2-nek is

Bár a 38 Studios és főleg a Big Huge Games bezárása önmagában is nagy veszteség, mint utóbb kiderült, a srácok a cég összeomlása előtt már javában dolgoztak a Kingdoms of Amalur folytatásán. Noha arra van esély, hogy a projekt valamilyen módon megmenekül, az Amalur-címet valószínűleg elfelejthetjük.