Kingdoms of Amalur: Reckoning PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Az Electronic Arts és a Curt Schilling vezette 38 Studios közös RPG-je, melyet fejlesztési nevén, Project Mercury címen is emlegetnek. A sztoriért R.A. Salvatore felel, a játékhoz DLC-k is elérhetők.
1332081000

Még idén jöhet a Kingdoms of Amalur MMO

A Kingdoms of Amalur sokszor tűnt inkább egyjátékos MMO-nak, mint klasszikus szerepjátéknak, és persze ha olvastad az általam írt tesztet, akkor azt is tudod, hogy miért. A játék "csak" ráhangolódásnak készült, felvezetésnek az ebben a világban játszódó MMO érkezésére.
1331032669

Kingdoms of Amalur: Reckoning teszt

Habár a szülei egy MMO-t vártak, végül egy single player szerepjáték jött a világra. Semmi baj, ahogy mondani szokás, ugyanúgy szeretjük, sőt, lehet, hogy még jobban. Úgy tűnik pár hónappal a megjelenése után méltó kihívóra akadt a The Elder Scrolls V: Skyrim!
1329748200

Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.
1329321600

Kingdoms of Amalur - az EQII-nek köszönhetjük

Viszonylag ritka, hogy egy játékfejlesztő stúdió frusztráció eredményeként jön létre, és még ritkább, hogy a frusztráció középpontjában álló ember zsebből megteheti, hogy létrehoz egy stúdiót. A Kingdoms of Amalurt fejlesztő 38 Studios esetében azonban pontosan ez történt.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1328442045

Egy világban: Kingdoms of Amalur és Copernicus

A Kingdoms of Amalur először MMO-nak készült, ám a fejlesztők később átváltottak az egyjátékos szerepjáték vonalára. Az MMO projekt azonban nem halt el, csak egy másik stúdióhoz került, és az a másik stúdió bizony elég jól halad vele. Ami nem csoda, hiszen rengetegen dolgoznak rajta.
1328169620

Launch traileren a Kingdoms of Amalur: Reckoning

Az EA és a Big Huge Games lassan révbe ér a Kingdoms of Almalur: Reckoninggel. A nyitott világban játszódó akció-RPG egyik nagy előnye az lesz, hogy milliónyi variáció közül hozhatjuk létre saját karakterünket - de ez egy szerepjáték esetében már alapból elvárható. Befutott a launch trailer.
1327838400

Mégsem kell online pass a Kingdoms of Amalurhoz

Habár tegnap arról írtunk, hogy a 38 Studios játéka kizárná egy bizonyos küldetéssorozatból azokat, akik nem elsőkézből származó példánnyal nyomulnak, s meglepődtünk, hogy az online pass intézménye már a single player játékokba is betört. De ez csak félreértés volt.
1327752023

Online pass kell a Kingdoms of Amalurhoz is

Nem bolondultunk meg, tényleg szükséged lesz online passre a Kingdoms of Amalur: Reckoninghoz annak ellenére, hogy egyjátékos szerepjátékról beszélünk. Persze csak akkor, ha szert akarsz tenni a House of Valor sztoriszálra, mert ehhez internetes aktiválás szükséges.
1327244400

Nehézkesek és lassúak a szerepjátékok

Legalábbis Ken Rolston, a Kingdoms of Amalur: Reckoning vezető designere így vélekedik a szerepjátékokról, és ezért vett egészen más irányt az Amalur. Szeretnék megtartani szerepjátéknak, de érdekesebbé, gyorsabbá és élvezetesebbé akarták tenni. Vajon sikerül?