Warcraft 3: The Frozen Throne PC

A nagysikerü Warcraft 3 Reign of Chaos küldetéslemeze
Típus: Stratégia

Megvalósulhat a Warcraft- és Starcraft-vidámpark?

Kínát nem kell félteni, ha ambiciózus tervekről és főként hatalmas épületekről van szó. A legutóbbi híresztelések szerint például egy hatalmas, Warcraft és Starcraft témájú vidámparkot szeretnének építeni, annak minden jellegzetességével. Például a lebegő Naxxramas másolatával.

2011-ben is lesz BlizzCon

A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.

Irigykednek a Warcraft-film rendezőjére

Legalábbis egy ember biztosan: ő Duncan Jones, a zseniális Moon rendezője, aki ugyan irigy arra, hogy Sam Raimi kapta a lehetőséget a Warcraft-mozi elkészítésére, ugyanakkor úgy gondolja, hogy a Pókember direktora jó úton indult el a nagy név filmre vitelével kapcsolatban.

Bővül a Blizzard főhadiszállása

A Blizzard Entertainment központja Kaliforniában eddig sem tartozott a kifejezetten kicsi komplexumok közé, ám ahogy a cég növekszik, a vezetőség úgy döntött, hogy a munkaterületnek is növekednie kell. A Blizzard ezért megveszi a szomszédos épületeket is.

DOTA-val és más modokkal bővül a Starcraft II

StarJeweled, Left 2 Die, Aiur Chef és Blizzard DOTA - mintha ezek a nevek ismerősek lennének valahonnan! Bár a legtöbbnek sok köze eddig nem volt a Starcraft-univerzumhoz, a Blizzard modifikációi révén a legnépszerűbb Starcraft II-es játékmódok közé avanzsálhatnak, hiszen viccesek és izgalmasak egyszerre.

Új Valve játékbejelentés még ma

A cég egészen konkrétan a DotA készítőjével közös új projektjét fogja leleplezni a mai napon. A misztikus, egyszerűen csak IceFrog néven futó srác és a Valve egyik csapata már több mint egy éve dolgozik együtt a játékon, ami valószínűleg a DotA különálló verziója lesz.

DotA-trilógiát készít a Valve?

Akárhogy is, a cég bejegyeztette a DOTA 2 és DOTA 3 neveket a szabadalmi hivatalnál. Ez persze önmagában még semmit nem jelent, valószínűleg arról van szó, hogy ha sikeres lesz az alapjáték, akkor később jöhetnek akár a folytatások. És miért ne lenne sikeres?

Tényleg önálló DotA-n dolgozik a Valve?

Már hónapokkal ezelőtt szerződtette a Valve a neves IceFrogot, a DotA készítőjét, s azóta egy titos anyagon dolgoznak. Most egy szinkronszínész elszólta magát?

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.

Bejelentésre készülnek a DotA fejlesztői

A méltán népszerű Warcraft-modifikációt fejlesztő IceFrog munkatársai szerint hamarosan leleplezik legújabb, a Valve támogatását is élvező projektjüket.