Warcraft 3: The Frozen Throne PC

A nagysikerü Warcraft 3 Reign of Chaos küldetéslemeze
Típus: Stratégia

DOTA-val és más modokkal bővül a Starcraft II

StarJeweled, Left 2 Die, Aiur Chef és Blizzard DOTA - mintha ezek a nevek ismerősek lennének valahonnan! Bár a legtöbbnek sok köze eddig nem volt a Starcraft-univerzumhoz, a Blizzard modifikációi révén a legnépszerűbb Starcraft II-es játékmódok közé avanzsálhatnak, hiszen viccesek és izgalmasak egyszerre.

Új Valve játékbejelentés még ma

A cég egészen konkrétan a DotA készítőjével közös új projektjét fogja leleplezni a mai napon. A misztikus, egyszerűen csak IceFrog néven futó srác és a Valve egyik csapata már több mint egy éve dolgozik együtt a játékon, ami valószínűleg a DotA különálló verziója lesz.

DotA-trilógiát készít a Valve?

Akárhogy is, a cég bejegyeztette a DOTA 2 és DOTA 3 neveket a szabadalmi hivatalnál. Ez persze önmagában még semmit nem jelent, valószínűleg arról van szó, hogy ha sikeres lesz az alapjáték, akkor később jöhetnek akár a folytatások. És miért ne lenne sikeres?

Tényleg önálló DotA-n dolgozik a Valve?

Már hónapokkal ezelőtt szerződtette a Valve a neves IceFrogot, a DotA készítőjét, s azóta egy titos anyagon dolgoznak. Most egy szinkronszínész elszólta magát?

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.

Bejelentésre készülnek a DotA fejlesztői

A méltán népszerű Warcraft-modifikációt fejlesztő IceFrog munkatársai szerint hamarosan leleplezik legújabb, a Valve támogatását is élvező projektjüket.

Keményen lecsapott a csalókra a Blizzard

320 ezer csalót bannolt ki egy hónapra különböző vétségek miatt a Blizzard a Warcraft 3 és a Diablo 2 játékokból. Ha ismételten vétkeznek, örökre letiltják őket.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Rodat is besegít a Warcraft-film készítésénél

A Ryan közlegény megmentése című film forgatókönyvírója is csatlakozott a készülő a Warcraft-film stábjához - egy biztos, a Blizzard nem bízza a véletlenre!

A Valve összeállt a DoTA készítőjével

A DoTA Allstars készítője és a Valve összefogtak, céljuk pedig a népszerű Warcraft 3 custom map fejlesztésének új szintre emelése.