Warcraft 3: The Frozen Throne PC

A nagysikerü Warcraft 3 Reign of Chaos küldetéslemeze
Típus: Stratégia

Megvan a Warcraft-film végleges címe?

A pletykák szerint megvan a Warcraft-film végleges címe - az imdb úgy tudja, Warcraft: The Rise of the Lich King néven készülhet el Sam Raimi mozija.

Fociba fektetett be a Blizzard igazgatója

Mennyi pénzt hozhatnak a konyhára a Blizzard-játékok? Nos annyit biztosan, hogy a cég operációs igazgatója egy neves amerikai focicsapatban vásárolhasson részesedést.

Sam Raimi rendezi a Warcraft-filmet

Ma reggel, a Comic Con előtt jelentette be a Blizzard és a Legendary Pictures, hogy végül Sam Raimi fogja rendezni a Warcraft-filmet, rá esett a választás.

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

Bemutatkozik a megújult Battle.net

A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.

Új magyar World of Warcraft közösségi site indult

Egy elszánt fiatalokból álló csapat megalkotta a hazánk legújabb, és valószínűleg egyik legtartalmasabb WoW-os oldalát, a WOWERROR közösséget.

WCG 2008: Öt magyar a kölni világdöntőben

A világ legjobb cyber játékosai gyűltek össze ezen a héten Kölnben, hogy az egymás ellen vívott viadalok végén, elnyerjék a World Cyber Games 2008 bajnoka címet.

Már lehet nevezni a World Cyber Games 2008-ra

Az idei évben is megrendezésre kerül a WCG 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!