Warcraft-film - az Industrial Light & Magic is segít

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Blizzard a BlizzConon jelentette be, hogy a Star Warsok mögött álló Industrial Light & Magic is közreműködik az emberek és az orkok harcára koncentráló Warcraft-film munkálatainál.

A George Lucas által alapított, és a Star Warsok vizuális effektjeiért is felelős Industrial Light & Magic is közreműködik a Warcraft-film munkálatainál, egészen konkrétan az orkokat rakja majd össze a csapat.

A Blizzard a BlizzConon osztott meg néhány plusz infót az adaptációval kapcsolatban, onnan származnak az alábbi concept artok is.


A film élőszereplős jeleneteket és CGI-t egyaránt használ majd, az orkokat is valódi színészek játsszák el alapvetően. Bill Westenhofer, a mozi vizuális effektjeit felügyelő úriember szerint olyan érzésünk lesz, mintha az Avatar és a Game of Thrones kereszteződését látnánk - az Oscar-díjas Westenhofer egyébként maga is World of Warcraft-rajongó, a béta óta játszik az MMO-val.

Az is kiderült, hogy a Warcraft-mozi az orkok és emberek háborújának eredetére koncentrál, és az már biztos, hogy Durotan és Lothar szerepelni fog benne - Duncan Jones rendező szerint mindkét karakter motivációja az, hogy a népéért dolgozzon, ennél több részletet viszont nem árult el.


A Warcraft 2015. december 18-án kerül mozikba, pontosan akkor, mint az új Star Wars; Jones szerint 3D-ben is elkészítenék, és PG-13-as értékelésre számítanak.

13.
13.
Elyas
*2... Szerk. gomb...
12.
12.
Elyas
3 napos volt a hír... Gyors volt GK :D
11.
11.
Gamerdavid
Egyszer tuti megnézem. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.
10.
10.
Borington
#8: A Blizzconon avval érveltek, hogy a Dark Knight is PG-13 volt... :-?
9.
9.
Csoki80
"3D ben is elkészítenék" vagy úgy készítik, vagy nem szerintem. Nekem nagyon nem jönnek be azok a filmek, amiben csak úgy bele van tákolva egy-két 3D effect, csak, hogy legyen (kirepülő kard stb.) Tessék, csak szépen az egészet dupla kamerával leforgatni..... Remélem jó lesz a story a régi warcraftokat a III végéig azért szerettem meg nagyon :-)
8.
8.
alex512
Egy mozi, ami egy háborúról szól és PG-13-as értékelésre hajtanak a készítők. Remek... Viszont a rendező elképesztően jó, csak ezért várom mégis a filmet.
7.
7.
Sznfctm
Jarjart is ők csinálták....? :P

Ez egyébként igen jó hír, a látványra tuti nem lesz panasz! :)
4.
4.
"a Warcraft-mozi az orkok és emberek háborújának eredetére koncentrál, és az már biztos, hogy Durotan és Lothar szerepelni fog benne"

JESSZ! \m/ annyira szerettem az első két WC rész történetét.
3.
3.
Moltes
Huuu nagyon varom, en vegig neztem a BlizzCon-t vagyis csak a WoW panelt, de nem aludtam egesz hetvegen mert azt neztem xD. A virual ticket kicsit huzos volt de megerte.
2.
2.
Ooorky
Alapból se érdekelt, de PG-13???
Nincs vér, káromkodás, csonkolás...
De Game of Thrones élményt fog adni... Aha.
1.
1.
Lorthirash
Nem rossz így látni Dalarant jó lesz várós...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...