Saw II: Flesh & Blood PS3, X360

Folytatódik a Fűrész-sorozat alapján készült játék: a Saw II az első két film között játszódik majd.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Unreal 3-as Kinect-lövölde érkezik a Zombiktól

A Superannuation értesülései szerint Unreal 3-as lövöldözős játékot fejleszt Kinectre a Saw második részét és a Blacklight: Tango Downt fejlesztő Zombie Studios. Bár még semmi sem hivatalos az információkból, könnyen lehet, hogy az egyik E3-as Kinect-meglepetéssel van dolgunk.

Saw II: Flesh & Blood teszt

Gyilkosok, pedofilok, kurvák és stricik. Az emberiség söpredékei, társadalmunk nyálkás testű parazitái, bűnösök, kik a legkisebb tiszteletet sem mutatják az élet felé. Szánalmas kis világuk lassan felemészti őket, ölnek és rabolnak, ártatlanokat nyomorítanak meg. De ennek vége.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Októberben jelenik meg a Saw II: Flesh and Blood

A Konami megerősítette, hogy Jigsaw következő csapdáiba, október 19-én sétálhatunk bele önként és dalolva Xbox 360-on és PS3-on. Természetesen a megjelenés összhangban van a legújabb, sorrendben a hetedik Fűrész film premierjével.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Kézikamerás gameplay felvétel a Saw II-ről

Idén a Comic-Conon kiállították a Fűrész játékváltozatának folytatását is, és a GameTrailers stábja nem is volt rest megörökíteni néhány percet belőle.

Saw 2 - előzetes hússal és vérrel

Jigsaw halálos csapdáira nem lehet ráunni, a tavalyi, mérsékelt sikereket elért cím folytatásában ismét ki leszünk szolgáltatva a sorozatgyilkos örült kicsapongásainak.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.