Starcraft

Űrben játszódó etalon.
Típus: Stratégia

A visszaszámlálás megkezdődött!!!

StarCraft 2, Diablo 3, esetleg egy újabb MMORPG valamelyik univerzumból, újabb WoW kiegészítő vagy netalántán WarCraft 4??

Bejelentésre készül májusban a Blizzard

A héten felröppent pletykák szerint a Blizzard májusban bejelenti majd a Starcraft 2-t - nos, a hír félig igaz: a csapat valóban bejelentésre készül. De mit fognak bejelenteni?

Augusztus 3-án kezdődik a BlizzCon 2007

Augusztus harmadikán és negyedikén rendezik meg idén a második Blizzcon-t, a Blizzard saját rendezvényét versenyek, előadások és sok más finomság közepette.

Ilyen lesz nemsokára az igazi RTS élmény

Jó mélyen a pénztárcánkba kell majd nyúlnunk, aludni is kell majd még előtte egy keveset, de valami ehhez hasonló lesz néhány év múlva minden RTS.

A Blizzardot nem érdeklik a konzolok?

A Blizzard legújabb tervei között szerepelt, hogy azon munkatársak, kik eddig a konzolos csapatot erősítették, most jelenlegi munkáikhoz csoportosítják át.

Bővül a Blizzard stratégia-fejlesztő csapata

A Blizzard rendhagyóan az a csapat, akinek fejlesztés alatt álló munkáira csak az oldalukon megjelent álláslehetőségekből lehet következtetni. Akárcsak most.

Konzolra fejleszt a Blizzard

Új munkatársakat keres Blizzard: érdekesség, hogy mindegyiküknek konzoljátékon kell majd dolgoznia - jelenlegi és következő generációs gépekhez egyaránt.

Nem lesz Starcraft és Diablo MMORPG

A Blizzard ma egy hivatalos levélben cáfolta a napokban felrebbent pletykákat, miszerint már készítik a Starcraft és a Diablo MMORPG-ket.

Rob Pardo a TIME 100-ban!

A TIME magazin 100-as listájára választotta a Blizzard vezető tervezőjét, Rob Pardo nagymestert! Eme hatalmas megtiszteltetés nem sok játékfejlesztőt érhetett eddig.

Walk of Game - nyertesek

Megszülettek végre a Walk of Game (a Walk of Fame videójátékokat díjazó variánsának) a 2006-os nyertesei. Az 1 hónapon át tartó szavazás lezárult, íme a győztesek.