Battle.net használatra kötelez a Blizzard

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 13.
  • Érdekesség
A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyszerű Battle.net rendszerét kötelezővé tegye, ezzel megkönnyítve a saját és a felhasználók dolgát is.
A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyszerű Battle.net rendszerét kötelezővé tegye, ezzel megkönnyítve a saját és a felhasználók dolgát is.


Novembertől, egészen pontosan 13-tól minden World of Warcraft, Diablo és Starcraft játékos csak úgy léphet be kedvenc világába, ha előtte egyesíti a játékban használt felhasználó fiókját a Battle.net rendszerével. Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a hivatalos oldalra, és ott pár kattintással létrehozni az új accountot, amelyhez hozzárendelhetjük a játékokban használtat. Ezek után az e-mail címünkkel tudunk majd belépni a játékba, és bármelyik Blizzardos játékunkat egy felhasználói fiókhoz rendelhetjük, így nem kell több felhasználói nevet észben tartanunk. Természetesen ezáltal a biztonság is jelentős mértékben növekedni fog, valamint a Blizzardnak is könnyebb lesz kivizsgálni az esetet, ha bármi probléma adódna.

Szeretnéd egyesíteni fiókjaid?
Irány a Battle.net!
7.
7.
Hunner
Csodálkozom hogy a hírben nem szerepelt, de a biztonságon felül, azért is szükséges ez a rendszer mert be fognak vezetni egy cross game chat-et, cross game friends listet meg mindent mi szem szájnak ingere. Kinn a Dio 3 de este raid lenne, Diozzál, majd rádírnak ha kellesz =D
6.
6.
HomoLudens
5: Igen ez sok probléma forrása lehet már a LOTRO ban is nagyon lpják és törögeti az accountokat és nem igazán tutak ellenee eddig tennis bárakármit is.
5.
5.
laca009
amugy télleg jobb ha a wow-os accocat is merge-elitek mivel egy haveromnak ugy lopták el az accját hogy utánna merge-lték és nem tudja vissza szerezni...
4.
4.
Gubi
Hát, gondolom arra hogy az összes játékhoz egy regisztrációval fogsz tudni hozzáférni. No meg a háttérben gondolom az is ott van amit a cikkben olvashattunk, hogy ..."Természetesen ezáltal a biztonság is jelentős mértékben növekedni fog, valamint a Blizzardnak is könnyebb lesz kivizsgálni az esetet, ha bármi probléma adódna."...
3.
3.
laptos
de én ezt az egészet nem értem, h mire is jó?
2.
2.
Gubi
"A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyszerű Battle.net rendszerét kötelezővé tegye..."Olyan tökéletes hogy most sem tudunk bejelentkezni :) :P Megint valami hiba van. Amúgy ötletes meg minden, csak ahogy ezt behozták - természetesen várható volt hogy gondok lesznek vele -, voltak hibák amik előjöttek és sokan reklamáltak, mondjuk meg is értem őket. Én is ideges voltam, mert volt egy olyan hiba, nem tudjuk miért, de amikor amerikában kinyomták a szervereket karbantartás miatt, akkor az európai szerverekre sem engedett fel minket a battle.net-es regisztrációkkal. Kicsit gáz volt :DSzerencsére mostanában már nincsenek gondok vele legalábbis részemről. Csak most meg a login szerverrel szoktak gondok lenni :)
1.
1.
HomoLudens
Csak adjanak már ki valamit amivel elköteleződhetek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...