Sonic Adventure

A Dreamcastra megjelent Sonic Adventure felújított, kicsinosított változata, amelyet a PlayStation Networkon és az Xbox Live-on keresztül szerezhetnek be az érdeklődők.
1387119600

Sonic-film készül a Sonynál?

Elképzelhető, hogy mozifilm készül a kék színű, hiperaktív sündisznó kalandjai alapján, a Sony Pictures a múlt héten több olyan domain címet is lefoglalt, ami egyértelműen erre utal.
1367330400

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.
1360339200

Készül a Sonic Adventure harmadik része?

A pletykák szerint hamarosan új Sonic-játékot mutat be a Sega, ráadásul a kiadón belül Sonic Adventure 3-ként emlegetik a címet. Nem lenne meglepő, ha a japánok a Dreamcast-klasszikust vennék elő.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1302248243

20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.
1295012322

Dreamcast Collection érkezik PC-re és X360-ra

Dobozos formában is megjelennek a Dreamcast felújított klasszikusai. A gyűjtemény már február végén a boltokba kerülhet, és négy olyan cím kerül majd bele, amelyek a Sega utolsó játékkonzoljának legnépszerűbb játékai közé tartoztak. A csomag PC-re és Xbox 360-ra jön, PS3-as verzióról egyelőre nincs hír.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1286024956

Új akciójátékon dolgozik a Sonic alkotója

A SEGA népszerű sündisznójának megálmodója szakít az apróbb WiiWare-es játékokkal és igazi, nagyköltségvetésű akciójáték részleteit fedi fel még ebben hónapban. A Prope csapatának címe Xbox 360-on és PS3-on teszi majd tiszteletét. Lehetséges, hogy a mester szakít a könnyedebb, arcade vonallal?
1284964194

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egészen kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, jó szívvel csak a HD-konzolok tulajdonosainak tudunk játékot ajánlani. Persze ez nem azt jelenti, hogy más platformokon nem lesz megjelenés: ha szereted a party-játékokat és a japán szerepjátékokat, te is találhatsz kedvedre való programot.
1284372894

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten búcsút vesz a Bungie a Halo-szériától, nem is akárhogyan: a Halo: Reach az eddigi értékelések szerint remekül sikerült, holnaptól pedig magatok is szemügyre vehetitek, hogy megéri-e fehér papírzsepivel integetni a srácok után. Persze azért lesz még mivel játszani a héten.