Kinectimals X360

Állatnevelős Kinect-játék, amelyben többek között gepárdot, oroszlánt és tigrist is nevelgethetünk. A játéknak megjelent egy medvékkel bővített kiadása is.
Típus: Kisállatnevelde

Képlopatok az új Kinect dashboardról

Elkezdődött a Kinect-kompatibilis új Xbox 360 dashboard bétatesztelése, a meghívottakat pedig láthatóan nem nagyon tartotta vissza a titoktartási szerződés, így néhány tévéről lőtt képen láthatjuk viszont, milyen változások érik majd a konzol kezelőfelületét.

Hivatalos Kinect kiegészítők érkeznek

Bár még maga a várva várt mozgásérzékelős szenzor sem érkezett meg, a Perfomance Designed Product nevű cég a Microsofttal karöltve hivatalos Kinect kiegészítőket dob a piacra. Fali állvány, TV-re csíptethető állvány mindig jól jön, ugye?

GC 2010: Megvan a Kinect európai dátuma

A Microsoft végre hivatalossá tette a mozgásérzékelős kütyü hivatalos európai megjelenési dátumát, mely alig egy héttel az amerikai premier után esedékes. Mivel az új Xbox 360 250GB igen sikeres, a Kinecttel kapcsolatban is hatalmas eladásokat várnak.

A HWSW is kipróbálta a Kinectet

A videojáték-konzolok irányítási rendszerét többnyire a lehető legegyszerűbb módon próbálják megoldani a gyártók, mégis van, akinek nem áll kézre a kontroller, nem tudja megkülönböztetni a gombokat, ügyetlen a mini joypaddel - írja a HWSW.

A Microsoft megerősítette a Kinect árát

Eddig kellett várnunk a redmondiak hivatalos álláspontjára, a korábban számításba jött árak nem voltak túlzóak, tényleg 150 dollárba fáj az új technológia.

A Kinectimals nem használja a Milo technológiáját

A Kinect egyik nyitócíme, az állatbabusgatós Kinectimals, a korábbi pletykáktól eltérően nem használja a Lionhead Milo & Kate techdemójában látott technológiát.

Milo & Kate - techdemó, és nem rendes játék

Bár a Peter Molyneux által tavaly bemutatott Milo & Kate munkacímet viselő projekt rendkívül jól demonstrálta a Kinect képességeit, igazi játék sosem lesz belőle.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

E3 2010: 15 nyitójátékkal érkezik a Kinect

4, még be nem jelentett címmel, 3 sportjátékkal, 3 partyjátékkal, 3 casual stuffal és 2 táncos ugrándozósdival készül a Microsoft a Kinect startjára.

E3 2010: Microsoft konferencia LIVEBLOG

Este 7-kor, a Los Angeles-i E3 kiállítás nulladik napján a Microsoft elindítja a három napon át tartó játékőrületet. Élőben tudósítunk a konferenciáról!