Milo & Kate - techdemó, és nem rendes játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Peter Molyneux által tavaly bemutatott Milo & Kate munkacímet viselő projekt rendkívül jól demonstrálta a Kinect képességeit, igazi játék sosem lesz belőle.
Bár a Peter Molyneux által tavaly bemutatott Milo & Kate munkacímet viselő projekt rendkívül jól demonstrálta a Kinect képességeit, igazi játék sosem lesz belőle.



Aaron Greenberg, az Xbox termékmenedzsere eloszlatta a tévhiteket: a Milo & Kate projekt csak egy techdemó, és továbbra is az marad, játék nem készül belőle. Bár erre lehetett számítani, azért némileg csalódottak vagyunk, hiszen a tavaly bemutatott Kinect (akkor még Project Natal) képességeit Peter Molyneux és a Lionhead demója prezentálta a leglátványosabban.

Bár játék nem lesz belőle, Molyneux továbbra is foglalkozik a projekttel, nem győzi hangsúlyozni például, hogy az mennyit fejlődött a tavaly látott verzióhoz képest (állítólag most tízszer jobb), illetve, hogy elég robusztus ahhoz, hogy mindenki úgy játssza, ahogy szeretné. A júliusi TEDGlobal keretein belül egyébként Molyneux újra be fogja mutatni Milot, már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk.

A Microsoft Games Studios alelnöke, Phil Spencer szerint egyébként az állatnevelgetős Kinectimals rengeteget merített a Milo & Kate projektből, ezt az E3-as konferenciájukon bemutatott demó is bebizonyította. Spencer ezt annak kapcsán említette meg, hogy bár a Microsoft még nem jelentett be olyan címet, ami konkrétan a Milo demóra épülne, maga a technológia több másik helyen megvan.

Frissítés: Greenberg megint megnyilatkozott, most éppen azt mondta, hogy a Milo & Kate továbbra is fejlesztés alatt áll, de idén már nem fog megjelenni. Eszerint  arra következtethetünk, jövőre talán igen, de hát ki tud kiigazodni a szentemen...
9.
9.
TEEBEEX360
#6:Teljesen igazad van!Sims dettó ugyanez.Buta az egész gém!Az is tök hülyeség!Ugyanúgy mint ez.



Na béke veletek.
8.
8.
Scoo
Tegnap óta módosítottak: lesz belőle teljes játék csak épp nem idén, hanem csak valószínűleg jövőre.
7.
7.
geri q
pedig milyen jó lett volna beszológatni neki poénból... de most nem olyan feje van a gyereknek hogy az ember legszivesebben lerugná és a darálóba dobná??? :D
6.
6.
Drider
Gusztustalan volt már akkor is. Úgy kezelni egy embert, mint egy állatot, vagy egy tamagochi-t legutóbb az A.I. Mesterséges értelem című film tudott bemutatni igazán, de ez még annál is borzasztóbb volt sok helyen. Maradj szingli és nevelgesd a virtuális gyereked, miközben fizeted a Live-ot és a malmunkra hajtod a vizet. Ez lenne a mai fiatalok legjobb (görbe?) tükre.
5.
5.
Iwashi
#4: A demó eleve előre begyakorolt volt (ha a fej a képen oldalra néz, akkor minden szögből oldalra néz, és a képen látható Milo végképp nem a csajra néz), és akkor még ha jól emlékszem játéknak ígérték... Gondolom rájöttek, hogy mégsem fog sikerülni a progi.
4.
4.
JcGross
Szerintem amúgy is kamu volt az egész. Nem hiszem, hogy tudna valamit is a program azon a pár jeleneten kívül amit szerintem előre beprogramoztak.
2.
2.
Dcrysis02
Szegény Jacko hogy örült volna ennek...



Ok. Befejeztem. Halottakról jót, vagy semmit.
1.
1.
tjames
Milyen játék lett volna ez egyáltalán? Pedo-beszélgetős?

Hogy a gyereknek már real barátai se legyenek?

Szerintem bőven jó ez prezentációs célokra....

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...