Sonic Free Riders X360

Természetesen ki más ne akarna meglovagolni egy technológiai újdonságot, mint a Sega és a Sonic Team?
1644656400

Új jeleneteket villant a Sonic, a sündisznó 2 teasere

Tavasszal Sonic újra visszatér a mozivászonra, új kalandja pedig rálicitál az első részre, hiszen már az egész világ sorsa az ő kis kék vállain nyugszik. A Super Bowlra szánt teaserben snowboardozó Sonicot és óriás Robotnik-robotot is látunk.
1641196800

Sonic is megkapta a maga LEGO-szettjét

Egy, a Sonic the Hedgehog-sorozatnak emléket állító csomaggal indítja az évet a LEGO, amelyben a kék sündisznó mellett Dr. Eggman és jó pár, a játékokat idéző részlet is helyet kapott.
1638950400

Sonic, a sündisznó 2 - Tails színésze is megvan

A világ leggyorsabb sündisznójának filmes kalandjai jövőre folytatódnak, és a második részben már nem ő lesz az egyedüli CGI-állatka. Knuckles után Tails szinkronhangja is megerősítést nyert.
1628686800

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
1624453200

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.
1615975200

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.
1612602000

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1302248243

20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.
1292338838

Számos bejelentésre készül a Sega

A Sega értékesítési és marketingigazgatója szerint számos bejelentéssel örvendeztetik majd meg a rajongókat a közeljövőben: végre viszontláthatjuk az Aliens: Coloniel Marinest, bemutatásra kerülhet a Bayonetta készítőinek új játéka, és kapunk 2-3 új Sonicot is, tudjátok, csak a rend kedvéért.