Új jeleneteket villant a Sonic, a sündisznó 2 teasere

  • Írta: gorien
  • 2022. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Tavasszal Sonic újra visszatér a mozivászonra, új kalandja pedig rálicitál az első részre, hiszen már az egész világ sorsa az ő kis kék vállain nyugszik. A Super Bowlra szánt teaserben snowboardozó Sonicot és óriás Robotnik-robotot is látunk.

A Paramount 2020-ban végre sikeresen mozikba küldte a Sonic, a sündisznót, és még a filmen belül egyértelművé tette, hogy számol a folytatás lehetőségével. A második epizód első előzetese a tavaly The Game Awardson debütált, a nálunk február 14-én hajnalban futó Super Bowl alatt pedig berobog majd a következő trailer is – amikor egyebek mellett a Gyűrűk Ura-sorozatot is láthatjuk majd.

Ha nem szeretnénk addig várni, a Paramount Pictures már fellőtte a kedvcsinálót, ami rövidsége ellenére bőven tartalmaz új jeleneteket is az első előzeteshez képest. Láthatjuk, hogy Sonic és Knuckles snowboardháton is képes folytatni a marakodást, megpillanthatjuk a Káoszsmaragdot, és még Dr. Robotnik gigantikus robotja is beköszön néhány képkocka erejéig.

A Sonic, a sündisznó 2 április 7-én érkezik meg a magyar mozikba. Az első részből viszontlátjuk James Marsdent, Jim Carrey-t és Tika Sumptert, illetve Ben Schwarz is visszatér Sonic, Colleen O’Shaughnessey pedig Tails hangjaként. Az új szereplők között találjuk a Knucklesnek hangot adó Idris Elbát, illetve a Gyilkos elmékből ismert Shemar Moore-t.

1.
1.
semike
Várós nagyon, az első rész is tetszett, ez is fog!
:)
Sonic Rulez!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...