Sonic is megkockásodik a Minecraftban

  • Írta: gorien
  • 2021. június 23.
  • Letöltés
Link másolása
Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

A Microsoft nem lacafacázik, ha crossovereket kell pakolnia a Minecraftba: tavaly Star Wars témájú kiegészítőt kaptunk, idén már sorra került az Így neveld a sárkányodat és a Ben 10, most pedig a világ leggyorsabb sündisznója száguld be a kockavilágba. Ez a Sonic-franchise harmincadik évfordulós ünneplésének része, amit korábban már belebegtettek.

A Minecraft Marketplace-en beszerezhető csomagban megtaláljuk a játéksorozat jól ismert figuráit (Sonicot, Knucklest, Tailst és Amyt, többek között), velük pedig meglátogathatjuk az olyan ikonikus helyszíneket, mint a Green Hills Zone vagy a Chemical Plant Zone. Itt versenyre is kelhetünk a barátainkkal, hiszen nem is lenne Sonic-játék, ha nem gyűjthetnénk gyűrűket vagy zúzhatnánk le Dr. Robotnik masináit.

1.
1.
markoci555
nem gondoltam volna hogy látok ebben a videóban egy ilyen hurkot, de kérdés hogy csak trükkösen megvágták-e, vagy tényleg végig lehet rajta futni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...