Kirbys Epic Yarn

Új játékot kap a Nintendo egy másik klasszikus játékhőse, Kirby is. Az Epic Yarn egészen más stílust képvisel, mint a korábbi játékok.
1651077540

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.
1643032853

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.
1547024454

Dátumot kapott Yoshi és Kirby új kalandja

A Nintendo elárulta, hogy pontosan mikor érkezik a következő két exkluzív címe, a Yoshi's Crafted World és a Kirby's Extra Epic Yarn. Mindkét platformer márciusban várható - előbbi Switchre, utóbbi 3DS-re.
1502807417

A Nintendo Kirby huszonötödik szülinapját ünnepli

Repül az idő, hiszen a Nintendo labdaszerű rózsaszín karaktere nemrégiben ünnepelte a huszonötödik születésnapját. A japánok egy videóban tekintenek vissza az 1992-ben debütált hős eddigi pályafutására.
1390929180

Frissítve: Így megy mobilokra a Nintendo?

A japán Nikkei hírlap értesülései szerint a Nintendo még idén bepróbálkozik a mobilos játékok készítésével, persze a maga módján. Csupán kipróbálható változatokkal nyomulhatunk az okostelefonokon és tableteken.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1296568800

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1293706800

A Call of Duty: Black Ops volt a kalózok kedvence

Nem csak a vásárlók, hanem a kalózok körében is hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Black Ops: PC-n ezt a játékot töltötték le a legtöbbször, és az Xbox 360-as címek között is a top 5-ben szerepel. Érdekesség, hogy már a Modern Warfare 2 is kedvenc volt a torrentoldalakon.