Journey PS3, PS4

Új játék a Flow és a Flower készítőitől. A Journey csak a PlayStation Networkön keresztül elérhető.

GDC 2013: Lezajlott a rendezvény díjátadója

Befejezték a GDC Awardsot, a konferencia díjait a szakma ítészei ítéltek oda a legjobb játékoknak. Ahogy azt sejteni lehetett, a Journey ezen a díjátadón is tarolt, nagy meglepetések nem születtek. Lássuk a nyertesek listáját!

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Metacritic: gyenge volt a tavalyi év

A játékok pontszámait átlagoló Metacritic idén is elkészítette a maga évösszegzését, amiből az is kiderül, hogy 2012-ben jóval kevesebb játék kapott kiváló értékelést, mint 2011-ben.

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.

Grammy-díjra jelölték a Journeyt

Örömhír a játékosoknak, a Journey zenei aláfestését is jelölték a Grammy-díjra: a februári díjátadón dől el, hogy a thatgamecompany mesterműve bezsebelhet-e egy újabb megtisztelő címet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!

Előzetesen a Journey Collector’s Edition

Gyűjtői kiadást kap a PSN egyik legkelendőbb címe, melybe minden földi jó beletartozik majd, valamint a thatgamecompany előző játékait is, a flOwot és a Flowert is. Ha eddig kimaradtak a zseniális csapat lélekbemarkoló művei, itt az idő beruházni rájuk!

Szakítottak a Sonyval a Journey fejlesztői

A döntés tulajdonképpen nem meglepő, a thatgamecompany és a Sony három játékra szóló szerződése lejárt, a Journey fejlesztői most új kihívások után néznek, az sincs kizárva, hogy legújabb programjuk multiplatform legyen. Több mint 5 millió dollárból gazdálkodhatnak egy befektetőcég jóvoltából.

Journey - befutott az utolsó kedvcsináló

Ma jelenik meg a thatgamecompany legújabb alkotása, a Journey természetesen kizárólag a PlayStation Networkről lesz letölthető PlayStation 3-ra. A minap befutott a játék utolsó kedvcsinálója, az "Accolades" előzetesben csakúgy villognak a jobbnál-jobb értékelések. Mondjuk nem ok nélkül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.