Journey PS3, PS4

Új játék a Flow és a Flower készítőitől. A Journey csak a PlayStation Networkön keresztül elérhető.

Journey Collector’s Edition - az utolsó trailer

Lecsúsztál a thatgamecompany PlayStation 3-ra megjelent három letölthető címéről, a Journey, Flower és fl0w triójáról? Ne búslakodj, tegnap óta PlayStation 4-en is bepótolhatod őket.

Journey teszt

Furcsa élmény először végigjátszani a Journeyt: sokat hallottam már róla, láttam belőle egy csomó képet és videót, mégis, egészen más élményt nyújtott, mint amire számítottam.

Így fest PlayStation 4-en a Journey

A mai naptól tölthető PS4-re a PlayStation 3 egyik leghangulatosabb utazása, a Journey. A játék támogatja a cross-buy funkciót, így nem kell még egyszer megvenned az új verziót, ha megvolt az előző generációs változat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, de ezúttal is letölthető címekkel és megkésett portokkal kell beérnünk elsősorban. A film- és képregénykedvelők az Ant-Man hazai premierjének örülhetnek még.

Frissítve: Július végén jön a PS4-es Journey?

Még áprilisban jelentettük, hogy a thatgamecompany és a Sony PlayStation 4-en is lehúz egy bőrt a csapat játékairól. A Flow, a Flower és a Journey idén nyáron egyetlen gyűjteménybe sűrítve lesz kapható, a hónap végétől.

Journey - PlayStation 4-en ér véget a nagy utazás

A Sony megerősítette, hogy a thatgamecompany három zseniális játéka, a FlOw, a Flower és a Journey idén nyáron egyetlen gyűjteménybe sűrítve, PlayStation 4-re is elérhető lesz. A Journey 60 fps-sel fog futni.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Indie összefoglaló a Sony konferenciáról

Rengeteg PlayStation 4-exkluzív cím érkezik a közeljövőben, melyekre a többi platformon játszók is irigykedhetnek majd, ezen kívül készül néhány már ismert játék, mint például a Journey és a DayZ PS4-portja is.

GC 2014: PS4-re is megjelenik a Journey?

Véletlenül kikerült a Sony Gamescom-váró oldalára egy lista, ami azokat a játékokat vonultatja fel, amiket majd ki lehet próbálni a játékvásáron a cég jóvoltából. Akad közöttük néhány meglepetés is.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?