Journey PS3, PS4

Új játék a Flow és a Flower készítőitől. A Journey csak a PlayStation Networkön keresztül elérhető.

Befutott a Journey launch trailere

A PlayStation Plus előfizetői ugyan már javában nyúzhatják az innovatív témáiról elhíresült thatgamecompany új játékát, a nagyközönség számára viszont a héten debütál a Journey. A homok lágyan simogatja talpadat, a fantázia világába csöppensz a megjelenéshez csatolt előzetesben.

Márciusban jelenik meg a Journey

Ha minden jól megy, nem kell több késéssel számolnunk, úgy tűnik, a thatgamecompany befejezte a Journey fejlesztését, és a játék a tervek szerint márciusban megjelenhet. A készítők három évet öltek bele a projektbe, sejtelmes üzenetük szerint "remélhetőleg megérte" ennyit foglalkozni vele.

Idén már nem jelenik meg a Journey

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a thatgamecompany legújabb játéka, a Journey. A készítők szerint a bétateszt sikeres volt, ugyanakkor minden bizonnyal arra is rávilágított, hogy van még mit csiszolni a cseppet sem szokványos játékélményt ígérő projekten.

Journey - a béta első tizenöt perce

Ismét belecsapott a lecsóba a thatgamecompany a legújabb varázslatos hangulattal megáldott játéka kapcsán. A szintén egyedi atmoszférával és játékmenettel felvértezett Flower után a sivatagos látomás szintén magához láncolja a játékos szívét. Már az első két pálya is magáért beszél, nézzünk is bele!

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

E3 2011: Meseszép gameplay traileren a Journey

A thatgamecompany kiadta a Journey legújabb előzetesét, és bár a gameplay jeleneteket felvonultató trailer nincs egy perc hosszú, látványra valami egészen elképesztően fest. Első blikkre teljesen értelmetlennek tűnik a játék, de egészen félelmetes, hogy még ilyen rövid idő alatt is teljesen beszippantja az embert.

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!

Megérkezett a Journey első trailere

Ahogy arról pár hónappal ezelőtt beszámoltunk, új játékon dolgoznak a Flow és a Flower alkotói: a Journey nem kevésbé lesz furcsa játék, mint azok, ezt már a képek is sejtették, viszont egyértelműen a mostani trailer teszi fel arra a bizonyos i-re a pontot - a játék elvarázsol, lenyűgöz és nem ereszt el.

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.

E3 2010: Új játékon dolgoznak a Flower alkotói

A Flow és Flower című játékokról ismert thatgamecompany most egy harmadik projekt fejlesztésébe vágott bele - a Journey sem fest kevésbé furcsán, mint az előző játékaik.