Grammy-díjra jelölték a Journeyt

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Örömhír a játékosoknak, a Journey zenei aláfestését is jelölték a Grammy-díjra: a februári díjátadón dől el, hogy a thatgamecompany mesterműve bezsebelhet-e egy újabb megtisztelő címet.

A Journey idén márciusban jelent meg a PlayStation Networkön, és a felettébb furcsa játékairól ismert thatgamecompany nem csak a magasztaló kritikák tömkelegének örülhetett, a játék egyúttal a hálózat legkeresettebb címe lett, aminél nagyobb dicséretet nem is kaphatna a csapat a játékosoktól.

Most újabb díj van kilátásban, és nem is akármilyen! Történetesen a Journeyt is jelölték a Grammy-díjra, a játék zenei aláfestése a Best Score Soundtrack for Visual Media kategóriában méretheti meg magát olyan címek ellenében, mint az Adventures of Tintin – The Secret of The Unicorn, az Artist, a Dark Knight Rises, a Girl with the Dragon Tattoo és a Hugo. A zene egyébként korábban vezette az iTunes toplistáját, és még CD-n is kiadták a gyűjtők kedvéért.

Az 55. Grammy-díjátadót február 10-én tartják, szurkoljunk a fejlesztőknek és persze a zeneszerzőnek, Austin Wintorynak!

6.
6.
number361
Engem csak az bánt, hogy ezt nem akarják kiadni PSP VITA-ra... A ps3 sajnos most nincs velem, de ha egyszer odajutok, akkor ezt biztos megveszem...
4.
4.
Jared
Megérdemelné igen jó ez a játék :)
3.
3.
eximmice
#2: Úgy hogy srácok aki karácsonyra ruház be valami konzolra az ps3 legyen,persze mindenki maga dönt,de sokkal több exkuzív játék van rá és ezek minőségiek is mint pl a Journey és persze az ingyenes multi.
Nem cserél valaki PS3-at xbox-ra?:D
2.
2.
eximmice
Á már nagyon bánom,hogy xboxot vettem tavaly :S Én hülye..
1.
1.
Yanez
Par hete toltam ki es meg parszor ki fogom.A muzsika tenyleg durva jo,neha csak azt hallgatgattam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...