BioShock Infinite PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Az Irrational Games szó szerint új magaslatokba repíti a BioShock-szériát, a BioShock Infinite ugyanis a víz alatti Rapture helyett egy égi városba viszi el a játékosokat.
1473769704

Itt a BioShock: The Collection launch trailere

A tengerentúlon mától, Európában pedig csütörtöktől lesz elérhető a BioShock: The Collection. A premier apropóján megérkezett a launch trailer, amely ismerős jelenetekkel operál. Ha kimaradt a széria, pláne érdemes lecsapni rá.
1473674400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.
1473516000

Ilyen gép kell a BioShock: The Collectionhöz

Jövő héten kerül boltokba a BioShock-kollekció, és miután az első két játéknak még a grafikáját is felturbózták, nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen géppel tudunk neki vágni az újrázásnak.
1473246000

BioShock: The Collection - Columbia dicsősége

Jövő héten pénteken jelenik meg a BioShock-sorozat gyűjteményes kiadása, és ugyan rengeteg felvételt láthattunk a felújított változatokból, nehéz megunni az újabb és újabb videókat. Ezúttal az égi városba, Columbiába látogatunk el.
1472293800

BioShock: The Collection - van fél órád?

Szeptember közepén mutatkozik be a BioShock-részek egybecsomagolt, grafikailag is felturbózott kiadása, a BioShock: The Collection. A legújabb videóhármas jóvoltából pedig most belenézhetünk mindhárom felújított részbe.
1470808800

BioShock: The Collection - így fest az első rész

A 2K Games jóvoltából friss előzetessel jelentkezett a BioShock: The Collection. A legújabb ízelítő a 2007-ben megjelent első BioShock-epizódra koncentrál, így végre láthatjuk, mennyit is változott Rapture az elmúlt tíz évben.
1467290220

Hivatalos: jön a BioShock: The Collection

A BioShock: The Collectiont is hozzácsapjuk A Világ Legrosszabbul Őrzött Titkai listánkhoz, a gyűjtemény olyan szinten szivárgott az elmúlt hónapokban, hogy még az első screenshotok is idő előtt kerültek ki.
1467270024

BioShock: The Collection - itt vannak az első képek

Alighanem rosszul tud titkot tartani a 2K Games. Még a hivatalos bejelentés előtt felkerültek a hivatalos honlapra a BioShock: The Collection első képei, így már szinte biztosra vehető, hogy jön a gyűjtemény.
1459598400

Újra lebukott a BioShock: The Collection

Mára szinte teljesen biztossá vált, hogy valamikor a közeljövőben érkezik a BioShock: The Collection. Újabb korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a játékot.
1458226800

Idő előtt lelepleződött a BioShock: The Collection

Tavaly óta pletykálják, hogy érkezik egy BioShock-gyűjtemény, most pedig a tajvani korhatár-besorolásért felelős hivatal leplezte le a játékot idő előtt. Immár dobozképünk is van hozzá.