Age of Empires Online PC

A Robot Entertainment és a Gas Powered Games műhelyében készül a kizárólag online játszható, MMORTS, az Age of Empires új része!
1321353037

Két új címen dolgozik a Robot Entertainment

Zseniális játéknak tartottuk a múlt hónapban megjelent Orcs Must Die-t, így örömmel fogadtuk a hírt, miszerint a készítők két új produktumon is dolgoznak. Hogy ez pontosan miket takar, nem tudni, de tekintve, hogy a Robot eddig stratégiai vonalon halad, vélhetőleg az új munkái sem szakadnak el a műfajtól.
1316418070

Age of Empires Online teszt

Hogy halott-e a PC, azt most nem ebben a cikkben fogjuk eldönteni, az ugyanakkor tény, hogy a számítógépes játékok alapos átalakuláson mennek keresztül. A trendnek megfelelően az Age of Empires új része is a free-to-play modellre épít, most kiderül, milyen az, mikor egy mamutcég, mint a Microsoft ad ki ingyenes játékot.
1313506800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan jobbnak tűnik ez a hét a múltkorihoz képest, de azért hanyatt nem fogjuk vágni magunkat tőle. Ahogy az elmúlt napokban, úgy most is inkább a letölthető, arcade játékokban bízhatunk, ezen a fronton szinte biztosan nem ér majd bennünket csalódás - lássuk, mire számíthatunk!
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1306947282

Augusztusban indul az Age of Empires Online

Bár korábban azt írtuk, ősszel indulhat el az Age of Empires Online, ebből végül augusztus lett, ami ellen tulajdonképpen senkinek sem lehet ellenvetése. Az új Age of Empires free-to-play online játék lesz, de némi plusz pénzért különféle extrákhoz is hozzájuthatunk természetesen.
1304960400

Ősszel rajtol az Age of Empires Online

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy ősszel indul el az alapvetően ingyenesen játszható, de mikrotranzakciók útján bővíthető Age of Empires Online. Most, hogy a PC-s piacon egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az efféle címek, Redmond is hülye lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.
1304674238

Publikussá vált az Age of Empires Online

Ugyan még javában zajlik a játék bétatesztje, ám nem mindenkinek adatott meg eddig, hogy részt vegyen a korai kipróbálásban. Egészen mostanáig. Csak egyetlen napig tölthető le ingyen az Age of Empires Online kliense, és szintén eddig működik a regisztráció is. A rajongóknak sietniük kell.
1300720027

Windows Gaming Experience - a PC-s játék jövője

A ZDNet jóvoltából érdekes videó látott napvilágot: az állítólag a Microsoft belsős köreinek szánt filmben a PC-s játékról, valamint annak "jövőjéről" esik szó. Úgy néz ki, a redmondiak nem véletlenül léptek ki a PCGA-ból, a maguk útját szeretnék járni, ha már 300 millió fős piacon szállhatnak ringbe.
1298628022

Fejlesztőt cserél az Age of Empires Online

A részben ingyenes, ám még készülő Age of Empires Online eddigi fejlesztőstúdiója, a Robot Entertainment megválik a projektól, a munkálatokat a Chris Taylor nevével fémjelzett Gas Powered Games veszi majd át. Szó sincs problémákról - mentegetőznek a Robotnál -, már a kezdetek óta ez volt a terv.
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.