The Sims Medieval MAC, PC

Középkorba költözik a The Sims! Az új részben kastélyok, kardpárbajok és korhű ruhák várják a játékosokat.
1442163600

Több mobiljátékának is búcsút intett az EA

A hónap elején több mobiljátékának is búcsút intett az EA, az érintett címeket már nem lehet megvásárolni a különböző alkalmazásboltokban. A listán több klasszikus cím is szerepel.
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1312479025

Fejlesztői naplót kapott a The Sims Social

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy kedvenc simjeink nem hódítják meg a legnépszerűbb közösségi oldalt, a Facebookot? Pedig így lesz, ahogy azt már az E3-on bejelentette az Electronic Arts. A recept ugyanaz, mint a dobozos változatoké: barátkozás, gügyögés és szocializálódás mindenek felett.
1304344800

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301838403

The Sims Medieval teszt

Miért is mennének bájos simjeink a középkorba? Amint meglátnák a halandzsanyelven csacsogó lényeket a gaz, istenfélő emberek, a legkevesebb az, hogy kerékbe törnék, megégetnék, halálra köveznék az első adandó alkalommal. Még szerencse, hogy a történelem eme sötét időszakát sokkal szelídebb keretekbe zárta az EA.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1297087148

Sims Medieval - megtalálod a fiatalság forrását?

Létezik még The Sims rajongó köreinkben? Bizonyára igen, csak nem nagyon hangoztatják odaadásukat az EA aranytojást tojó tyúkja iránt. A menetrendszerűen érkező The Sims 3 kiegészítők mellett márciusban érkezik az újabb mellékvágány, mely ezúttal a sötét középkor világába kalauzol el mindenkit.
1285932894

Múzeumba kerülnek Will Wright jegyzetei

Egy videojátékokra szakosodott múzeumban fogják kiállítani Will Wright kilenc jegyzettömbjét. A füzetek játékos szemmel felbecsülhetetlen értékűek, olyan játékok vázlatai és tervei találhatók meg benne, mint a The Sims, a SimCity 2000 vagy a Spore. Hiába, még a legnagyobbak sem tudnak mindent fejben tartani.