Outland PS3, X360

A Treasure klasszikus Ikaruga címére hajazó akció-platformer a Ubisofttól és a Housemarque-tól - az Outlandnek nincs köze a sci-fi filmhez, de így is zseniálisnak tűnik!
1624971600

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.
1509609600

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.
1496849429

Holnapig ingyenesen tölthető az Outland

A Housemarque csapata nem mindig a twin-stick shootereiről volt híres: 2011-ben például egy platformerrel jelentkeztek, amely kedvező kritikákat kapott. Most ingyen hozzájuthatsz a Outland steames változatához.
1479839423

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Ismét négy remek játékkal gazdagodnak decemberben a Gold-előfizetők. A sandbox címek rajongói a Sleeping Dogs: Definitive Editionnek örülhetnek, a horrorrajongók a zseniális Outlastnek.
1412013600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.
1306076779

Nem mindenkinek kedveznek az ingyen PS3-címek

A Sony a PlayStation Network többhetes leállásáért cserébe ajándék játékokkal lepte meg a PlayStation 3 és PlayStation Portable tulajdonosokat, más kérdés, hogy ezzel az akciójával a többi fejlesztőnek alaposan keresztbe tesz. Az érintettek panaszkodtak az Edge magazinnak.
1305378743

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.
1305124495

Outland villámteszt

Most már bátran kijelenthetem, hogy a jelenlegi játékipar két részre osztódott: vannak a csillogó-villogó-hamar-elfejthető sztárcímek, és vannak az aranykorukat élő, retro-stílusú arcade játékok, amik már magasan túlléptek a zsenialitás határán…
1303927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sokkal lazább lesz, mint az előző, de pihenni is kell, ugye. Az önjelölt szuperhősök azért jól fogják magukat érezni, úgy néz ki, a teniszfanatikusok is megtalálják majd a számításukat, és ha mutánsok főszereplésével készült Diablo-t kerestél, akkor is jól fog telni a heted.
1300536000

Tavasszal jön az Outland

Májusban válik letölthetővé a Housemarque új platformjátéka, az Outland. A program nem mindennapi cím lesz, és erről nem csak a furcsa játékmeneti elemek - az ígéretek szerint a Prince of Persia és az Ikaruga legjobb pillanatai keverednek benne -, hanem a látvány is gondoskodik.