Tavasszal jön az Outland

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Májusban válik letölthetővé a Housemarque új platformjátéka, az Outland. A program nem mindennapi cím lesz, és erről nem csak a furcsa játékmeneti elemek - az ígéretek szerint a Prince of Persia és az Ikaruga legjobb pillanatai keverednek benne -, hanem a látvány is gondoskodik.

A Super Stardust HD és a Dead Nation fejlesztői a hivatalos PlayStation Blogon jelentették be, hogy legújabb játékuk, a Ubisoft által forgalmazott Outland májusban válik elérhetővé a PlayStation Networkön. A játék elvileg Xbox 360-ra is megjelenik, de hogy ez a verzió mikor érkezik, azt még nem tudni.

 

A játékmenet a Prince of Persia és az Ikaruga elemeit ötvözi. A játék hőse világos és sötét alakot tud ölteni, a játékoson múlik, hogy éppen melyiket. A színek az ellenfelek legyőzésére illetve azok kikerülésére szolgálnak, ezért sötét formában sérülni fogunk a világos lövedékektől, ellenben világosan sértetlenül el tudunk sasszézni közöttük. Az ellenfeleket mi is ellentétes színű formában tehetjük el láb alól, ebben egy energia-kard is a segítségünkre lesz, és bizonyos környezeti elemek is reagálnak majd a színünkre: a liftek akkor indulnak el felfelé, ha sötétek, és akkor lefelé, ha világosak vagyunk, bizonyos platformok pedig csak akkor tartják meg a játékost, ha az a megfelelő színre váltott.

      

A Housemarque azt is bejelentette, hogy a sztori, az Arcade és a Challenge mód mellett online kooperatív játékra is lehetőségünk lesz, osztott képernyőt viszont nem kapunk, mert a készítők szerint az ugrabugra közben fontos, hogy mindkét játékos teljesen belássa a pálya aktuális részét.

A galériánkban 11 új kép landolt a játékról.

7.
7.
Mortis
Egyedi megvalósítás. Szerintem a Child of Eden-nel egyetemben, ez lesz az egyik leghangulatosabb letölthető cím az idei évben.
6.
6.
Ecneb
Még nem nagyon játszottam ilyen 2D-s gamekkel! Megéri időt és pénzt fordítani erre, hasonlókra?
3.
3.
wutangtt
Kevés ilyen ötletes játék van. Nem feltétlen kell 3D-ben fejleszteni egy játékot, ahhoz hogy sikeres legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...