Amnesia: The Dark Descent PC

Belső nézetű akció-horror a Frictional Games csapatától: ebben a stílusban már láttunk nagyon jó próbálkozásokat, remélhetőleg az Amnesia rémálmos sztorija is megállja a helyét!
Típus: Akció, Horror, Kaland

Gyűjteményes kiadást kap az Amnesia-sorozat

A Frictional Games és a Sony megerősítette, hogy a következő hónapban mutatkozik be a PlayStation 4-exkluzív Amnesia Collection. A csomag a sorozat három korábbi tagját fogja tartalmazni.

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!

A legijesztőbb horrorjátékok Halloweenre

Mindenszentek ünnepe alkalmából összeszedtük nektek az elmúlt évek legfélelmetesebb horrorjátékait, melyek mindenképpen méltók arra, hogy e jeles dátum alkalmából megragadja a figyelmeteket. Nem ingünk az olcsó ijesztgetés, inkább a csontunkig hatoló borzongást kerestük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.