Ingyenes az Amnesia Collection a Humble Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Akció
Link másolása
Két remek horrorjátékot zsákolhatsz be most ingyen a Humble Store jóvoltából. Az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs bizonyára elkápráztatja majd a műfaj rajongóit.

A Frictional Games 2010-ben tört be a piacra az Amnesia: The Dark Descenttel, amely egyike volt azoknak a horrorjátékoknak, melyekben a hősünknek nincs fegyvere, ráadásul a szörnyekkel való találkozások kudarcba fulladhatnak, ha nem bújunk el előlünk. Igen ám, de ha túl sokáig maradunk a sötétben, szó szerint beleőrülünk a hallucinációkba.

Három évvel később jelent meg a folytatás A Machine for Pigs címmel, amit már a sétaszimulátorok nagymestere, a The Chinese Room rakott össze. A második rész sokkal erősebb narratívát kapott: egy pórul járt család múltjával ismerkedhettünk meg egy ódon kúriát bejárva.

A mindkét játékot tartalmazó Amnesia Collection január 27-ig ingyenes a Humble Store-ban. Ha be akarod szerezni, irány a gyűjtemény oldala, tedd a kosaradba, és hajtsd végre a "vásárlást" - a fizetéskor nem vonnak le pénzt. Ezután e-mailben kapod meg az aktiváláshoz szükséges Steam-kódot.

Köszi, kisbiflos!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...