DmC: Devil May Cry PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ninja Theory készítette el az új Devil May Cryt, a DmC a sorozat rebootja.
1695840017

A Netflix animációs szériát készít a Devil May Cryból és a Tomb Raiderből

A streamingóriás a Drop 01 nevű eseményén jelentette be, hogy animációs szériát kap a Capcom népszerű akciójátéka, illetve a Square Enix Tomb Raidere. Igazi veteránok jegyzik a sorozatokat.
1542459646

A Devil May Cry is animációs sorozatot kap

A Castlevania után a Devil May Cryból is animációs sorozatot készül - a producer személye nem változik, ugyanaz az Adi Shankar dolgozik rajta, mint Trevor Belmont kalandján. Még egy crossoverről is szó lehet!
1511879245

Friss pletykák az új Devil May Cryról

Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.
1510585265

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.
1499846880

Capcom-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Már megvásárolható a legújabb Humble Bundle, amelyben a Capcom játékai kapták a főszerepet. Egy jól körülhatárolható témára lőttek az akció szervezői, főleg Dead Rising- és Resident Evil-epizódok erősítik a csomagot.
1483452000

Idén új játékot jelent be a Devil May Cry rendezője

Régóta vágysz egy vadonatúj Devil May Cryra vagy egy Dragon's Dogma-folytatásra? Jó hírünk van, a két játék rendezője, Hideaki Itsuno a Twitteren megerősítette, idén bejelentésre készül.
1467460800

Blogajánló: Emberi tragédiák a videojátékokban

Necreon múlt héten indult toplistás sorozata ezúttal az emberi tragédiákat boncolgatja, persze szigorúan a videojátékok keretein belül. Következzen hát öt karakter, akinek nem lettünk volna a helyében!
1462951860

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.
1445504100

Frissítve: Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

A Capcom játékai kapták a főszerepet a legújabb Humble Bundle-ben, több Resident Evil-epizód, Lost Planet, Devil May Cry és Street Fighter is helyet kapott a csomagban. Csapj le rá!
1426516200

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

Néhány hét pihenő után visszatért az élre a Grand Theft Auto ötödik része, a Dying Lightnak ezúttal csak a második helyre futotta. Az elmúlt hét új megjelenései nem sok vizet zavartak.