Dead Rising 2: Case West X360

Óriási siker volt a Dead Rising 2: Case Zero, ezért a Capcom nem is aprózza el a dolgokat: megcsinálják a történet epilógusát is, szintén DLC formában.
1537350720

Frissítve: Bukott a Capcom, bajban a Dead Rising

A kiadó ugyan állítja, az idei teljes pénzügyi esztendő összbevételeit nem befolyásolja a kiesés, de a Capcom Vancouver projektjeinek lelövése így is komoly veszteséggel járt.
1517904040

Leépítés a Dead Rising csapatánál

A Capcom egy közleményben megerősítette, hogy a Dead Rising-sorozatért felelős kanadai Capcom Vancouver közel harminc százalékától, azaz nagyjából 50 embertől meg kellett válniuk.
1464861600

Előzetest kapott az új Dead Rising-film

Tavaly áprilisban erősítette meg a Sony Pictures Television streaming szolgáltatása, a Crackle, hogy a nem túl jóra sikerült Dead Rising: Watchtower folytatást kap. Az első előzetes már be is futott.
1455899459

Mi a helyzet az új Dead Rising-filmmel?

Tavaly április óta tudjuk, hogy folytatást kap az elég harmatosra sikerült Dead Rising: Watchtower, a Legendary azonban eddig várt a konkrétumokkal. Most már tudjuk, hogy a film idén érkezik, és kihagyja a mozikat.
1425394852

Nézzünk bele a Dead Rising: Watchtowerbe!

Egy közel kétperces klipet kaptunk az élőszereplős Dead Rising-filmből. Az már szinte biztos, hogy a március végén érkező adaptáció erőszakos lesz, ám a játékokra jellemző humor is visszaköszön benne.
1422007200

Itt az első trailer a Dead Rising-filmhez

Bő két hónap múlva adják ki a Dead Rising filmváltozatát, a Watchtowert, így épp ideje volt, hogy belenézhessünk végre. Az első trailerben Rob Riggle Frank West-alakításából is kapunk egy kis ízelítőt.
1421330452

Tavasszal jön a Dead Rising-film

Már nem kell sokat várnunk a Dead Rising: Watchtowerre. lévén márciusban landol a Sony streaming szolgáltatásán, a Crackle-en keresztül. A film később más digitális szolgáltatóknál és fizikai formában is feltűnik majd.
1413878400

Ki lesz Frank West a Dead Rising-filmben?

A készülőfélben lévő Dead Rising-filmnek ugyan nem Frank West lesz a főszereplője, a legfrissebb hírek szerint azért ő is feltűnik majd az adaptációban, és nem más fogja alakítani, mint Rob Riggle.
1412163000

A rajongóknak szól majd a Dead Rising-film

Azt már tudjuk egy ideje, hogy film készül a Dead Rising alapján, és augusztusban már a rendező kilétére is fény derült. Most ő beszélt egy kicsit a munkájáról, elmondta, milyen koncepció mentén készül az adaptáció.
1403348400

Film készül a Dead Rising alapján

Film készül a Dead Rising-sorozat alapján, azonban a trendeknek megfelelően ez sem kerül mozikba, a Sony egyik filmes szolgáltatásán keresztül kezdik el majd terjeszteni. Négy főszereplője lesz.