Shadows of the Damned PS3, X360

Shinji Mikami és a Suda 51 új, pszichológiai thriller játéka. Hősünk Garcia a szerelmét menti meg a pokol kreatúráitól, kellemesen adagolt hidegleléssel és akcióval. A zenéért a Silent Hill komponistája felel.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1336926454

Bleszinski: Japánnak multiban kéne erősíteni

Cliff Bleszinski, az Epic designfőnöke tanácsokat osztogatott a japán játékfejlesztők számára. Szerinte nagyon sok japán játék remek, de kifelejtik belőle a multiplayert, így közel sem tud olyan értéket nyújtani a felhasználóknak, ami miatt hosszú távra is lekötné őket.
1335362409

Shinji Mikami túlélő-horrort készít a Bethesdának

A Resident Evil, a Devil May Cry és a Shadows of the Damned atyja ismét egy túlélő-horrort hegeszt, mely 2013-ban lát napvilágot a Bethesda jóvoltából. Az úriember saját, új stúdiója, a Tango Gameworks színeiben látott munkához, s bár kezdeti szakaszban járnak, fekszik neki a téma.
1332573371

Grasshopper: jöhet a Shadows of the Damned 2

Bár a Shadows of the Damned jókorát hasalt a kasszáknál, Akira Yamaoka szerint mégis elkészülhet a folytatás, ráadásul az Electronic Arts ismét vállalná a kiadói kötelezettségeket. Persze ez nem hivatalos bejelentés, mégis halvány reménysugár lehet az elmebeteg játék rajongói számára.
1317722400

Shadows of the Damned - Suda sajnálja a bukást

Bár a Shadows of the Damned jó kritikákat kapott, a boltokban mégsem szerepelt túl jól, ami Suda 51, a játék atyja szerint annak köszönhető, hogy manapság baromi nehéz felfuttatni egy vadi új címet, ha nincs mögöttük elég pénz. A játékba elkélt volna egy online játékrész is, még ötlet is lett volna rá.
1311771600

Electronic Arts helyzetjelentés, tarolt a Portal 2

A várakozásoknak megfelelően teljesített az Electronic Arts az első pénzügyi negyedévében. A Portal 2-ből kétmillió példány ment el, a Crysis 2-ből három, és bíztató a következő hónapok felhozatala is: a Battlefield 3 előrendelései a Bad Company 2 tízszeresére nőttek, a The Old Republic pedig már rekorder.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1309420831

Shadows of the Damned teszt

Habár pszichológiai akció-thrillerként reklámozták, mint az Alan Wake-et, valójában a Shadows of the Damned végletekig elmeroggyant horror-shooter. Egy olyan utazás a fantáziadús és brutális démoni birodalomba, amilyennel eddig még garantáltan nem találkoztál.
1308657600

Launch traileren a Shadows of the Damned

A Shadows of the Damned korábban arról volt híres, hogy a fejlesztői nem egészen normálisak. Valami hasonló humort vártunk a játék megjelenése alkalmából kiadott launch traileren is, de ehelyett nagyon komoly hangulatot és még némi drámát is sikerült belevinniük a fejlesztőknek.
1308580200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.