Mad Max PC, PS4, XBOXONE

Mad Max-játékot készítettek a Just Cause fejlesztői.
Típus: Akció, Autós

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten ütős hétnek nézünk elébe, az ősz első hetére több izgalmas megjelenést is összesűrítettek nekünk a kiadók. A főszerepet persze a Metal Gear Solid V és a Mad Max kapja majd.

Szerdán GameNight - ezúttal a Mad Maxé a főszerep

Szerdán visszatér a GameNight, és nem is akármilyen alkalomból: a következő összejövetelen az új Mad Max megjelenésének örülhettek majd nagyon, és természetesen ki is próbálhatjátok a játékot!

Mad Max - ezeket kapják a PS4-esek

Akik a Mad Max PlayStation 4-es verziója mellett döntenek, egy sor exkluzív tartalmat kapnak. Ne gondoljatok lényeges dolgokra, csupán néhány kozmetikai elemről van szó, ahogy az az új előzetesből is kiderül.

Ezerrel pörög a Mad Max-reklámgépezet

A sűrű szeptemberi megjelenések sorát gyarapítja a Just Cause-sorozat fejlesztőinek legújabb játéka, a Mad Max, ami a közelgő premier alkalmából kapott egy rövid, de ütős tévéreklámot.

Újabb egy óra Mad Max gameplay érkezett

A múlt héten már megnézhettünk egy másfél órás játékmenetet a Mad Max játékból, most pedig a Polygonnak hála újabb egy órát izgulhatunk végig. A videó minősége ezúttal szerencsére sokkal jobb.

Mad Max - döntsd el, mit csináljon Max!

Új gameplay előzetest kapott a Mad Max, méghozzá az interaktív fajtából, bizonyos pontokon neked kell eldöntened, hogy hogyan oldanád meg az adott helyzetet Max helyében.

Közel másfél órás Mad Max gameplay érkezett

Igen, jól olvassátok. Közel 90 percen át mozog a Mad Max. A fejlesztésért felelős svéd Avalanche ugyanis tegnap este tartott egy masszív élő streamet, ahol amellett, hogy játszottak a játékkal, rengeteg infót is megosztottak arról.

GC 2015: 15 percig mozog a Mad Max

Tegnap végre kiderült, pontosan milyen konfigurációra lesz szükségünk, ha futtatni szeretnénk majd a Mad Max PC-s változatát. Ennek örömére ma befutott egy 15 perces gameplay ízelítő, ami a játék több elemét is bemutatja.

GC 2015: Ilyen gép kell a Mad Maxnek

Váratlanul befutott a konzolok mellett PC-re is készülő Mad Max-játék pontos rendszerkövetelménye, ami először a játék Steam-adatlapján bukkant fel. Nektek el fog indulni? És vajon zökkenőmentes lesz a start?

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.