Mad Max PC, PS4, XBOXONE

Mad Max-játékot készítettek a Just Cause fejlesztői.
Típus: Akció, Autós

Mad Max előzetes

Éltető bolygónk haldoklik, a Föld elsivatagosodott, a civilizáció összeomlott. Immáron farkastörvények uralkodnak, a kietlen vidéket agresszív bandák uralják, az egyetlen kincs a víz és az üzemanyag. Isten hozott a Mad Maxben!

Mad Max - itt vannak az első részletek

A tegnapi bejelentés után megérkeztek a Just Cause-sorozatot is jegyző svéd Avalanche Studiosnál készülő Mad Max-játék első játékmenet részletei is. A játék egyébként szeptember 4-én jelenik majd meg.

GDC 2015: Szeptember elején jön a Mad Max

Az áprilisi Game Informer címlapsztorija lesz az eredetileg 2014-re datált, de végül elhalasztott Mad Max-játék. Ennek apropóján kiderült, pontosan milyen platformokra fog megjelenni a játék és az is, hogy melyik hónapban.

Csúszik a Mad Max, trailer jött kárpótlásként

Mekkora esélye volt annak, hogy pont aznap jön ki az új Mad Max-előzetes, amikor elkezdenek pletykálni a Just Cause 3-ról is? Nem sok, mindenesetre csak részben tudunk örülni a trailernek.

Costa Ricában a Just Cause alkotói

Az Avalanche Studios munkatársai Costa Ricában jártak, megfigyelték az állatokat, a növényzetet és az időjárást, közben pedig folyton azt hajtogatták, hogy ezt majd mind felhasználják a következő játékaikhoz.

2015-ben jöhet a Just Cause 3?

A találgatások szerint 2015-ben jöhet a Just Cause 3, erre a sorozatot fejlesztő Avalanche Studios alapítója, Christofer Sundberg utalt a LinkedIn-profiljában. A Mad Max is előkerült.

GC 2013: Az első galériafrissítés

A kölni rendezvényre megannyi látványos képet hoztak magukkal a játékipar jeles képviselői, amiket most ömlesztve nyújtunk át nektek. Lesz itt AC4, Destiny, CoD: Ghosts, Mad Max és Thief is többek közt.

Mel Gibson testvére Mad Max szeretne lenni

Donald Gibson felajánlotta szolgálatait az Avalanche Studiosnak, amely még mindig nem találta meg a Mad Max szinkronhangját a készülő nyitott világú akciójátékukhoz. Mel Gibson testvére tökéletes választás lenne.

Befutott a Mad Max gameplay trailere

Az Avalanche Studios is teljesítette az ígéretét, befutott a Mad Max gameplay trailere. Posztapokaliptikus, szabadon bejárható környezet, rengeteg vezetés és bunyó vár majd ránk.

Mad Max - ma bemutatkozik a játékmenet

Az F1 2013-leleplezés mellett egy másik fontos bemutatkozásról szól a mai nap: az Avalanche Studios bejelentette, hogy érkezik a Mad Max első gameplay előzetese, a következő órákban nem árt sűrűn látogatni az oldalt.